Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μπο επέστρεψε Αθήνα και πήγε καλεσμένος στο «Survivor Πανόραμα» του Σκάι

Ο Μπο επέστρεψε Αθήνα και πήγε καλεσμένο...

Όπως είπε, «σίγουρα κάποιοι έκαναν περισσότερο παρέα, υπήρχαν συμπάθειες…»

Ο Έλληνας ράπερ Μπο (Bo) αποχώρησε ως γνωστόν από το «Survivor» και επιστρέφοντας από τον εξωτικό Άγιο Δομήνικο της Καραιβικής, βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2017 στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» στο κανάλι του Σκάι και μεταξύ άλλων απάντησε και για το αν υπήρχε “κλίκα” που ήθελε να πετάξει εκτός παιχνιδιού τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όπως είπε ο Μπο που έχασε πολλά κιλά το διάστημα της παραμονής και συμμετοχής του στο «Survivor», είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής Ελεωνόρα Μελέτη ότι «Θεωρώ ότι και στις δύο ομάδες υπήρχαν παρέες μέσα στις παρέες. “Κλίκα” νομίζω ότι είναι λίγο παρατραβηγμένο. Δεν είναι ότι έγινε κάποια σοβαρή οργάνωση με μελέτη να κάνουμε αυτό. Είναι παρατραβηγμένος αυτός ο τίτλος.

Σίγουρα κάποιοι έκαναν περισσότερο παρέα, υπήρχαν συμπάθειες περισσότερο και αυτό ήταν όλο. Όταν για παράδειγμα συμπαθώ τον Γιώργο Χρανιώτη και μου λέει κάτι και του λέω τη γνώμη μου, δεν σημαίνει ότι στήνουμε ολόκληρη κατάσταση. Ανταλλάσσουμε απόψεις, μπορεί να συμφωνούμε, μπορεί και να μην συμφωνούμε».

Ο Μπο όπως αναφέρει το zappit.gr, είπε ακόμα ότι «μου έχει κάνει εντύπωση η αλλαγή συμπεριφοράς του Αγγελόπουλου προς τον Σπαλιάρα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight