Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φόρμουλα 1: Εύκολη νίκη του Χάμιλτον στον Καναδά

Φόρμουλα 1: Εύκολη νίκη του Χάμιλτον στον Καναδά

1-2 για την Μερσεντές

Ο Βρετανός, Λιούις Χάμιλτον, της Mercedes ήταν ο νικητής του Γκραν Πρι του Καναδά. Η Mercedes έκανε το 1-2 αφού ο ομόσταυλος του Χάμιλτον, Βαλτέρι Μπότας, ήταν δεύτερος, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Αυστραλός Ντάνιελ Ρικάρντο της Red Bull.

Μόνο μάχη για τις πρώτες θέσεις δεν είδαμε στον Καναδά. Πολλές μάχες, αυτοκίνητο ασφαλείας, εγκαταλείψεις, εκπληκτικές εκκινήσεις, προβλήματα και εξαιρετικές προσπάθειες ήταν τα στοιχεία του αγώνα στο Μόντρεαλ.

Ο Μαξ Φερστάπεν έκανε εκπληκτική εκκίνηση και πέρασε τους Σεμπάστιαν Φέτελ, Βαλτέρι Μπότας, Κίμι Ραϊκόνεν, με τις Ferrari να μη φεύγουν καλά.

Ωστόσο, ο Ολλανδός έμεινε από μπαταρία, ώστε να εγκαταλείψει λίγους γύρους αργότερα. Από τη μεριά της, η Scuderia είχε να αντιμετωπίσει τα δικά της θέματα, καθώς ο Φέτελ είχε μία σπασμένη μπροστινή πτέρυγα από την εκκίνηση, ώστε να μπει πολύ νωρίς για το πρώτο πιτ στοπ. Έτσι, βρέθηκε 18ος, αλλά δεν τα παράτησε ποτέ.

Ο Κίμι Ραϊκόνεν, λοιπόν, κατάφερε να δει την καρό σημαία από την έβδομη θέση, με τον Iceman να κάνει κι αυτός κάποια λάθη, με αποκορύφωμα την έξοδο που τον άφησε πίσω από τον Φέτελ.

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Νίκο Χούλκενμπεργκ, Λανς Στρολ, Ρομάν Γκροζάν, με τον πιλότο της Williams να γίνεται ο πρώτος Καναδός που πήρε βαθμούς στο... σπίτι του, μετά τον Ζακ Βιλνέβ το 2005.

Τέλος, εκτός από τον Φερστάπεν, εγκατέλειψαν και οι Κάρλος Σάινθ, Φελίπε Μάσα, που είχαν ατύχημα στον πρώτο γύρο, όπως και οι Φερνάντο Αλόνσο, Ντανιίλ Κβιάτ.

Σε ό,τι αφορά τον Αλόνσο, όδευε για τον πρώτο βαθμό της McLaren στη σεζόν, καθώς ήταν στη δέκατη θέση, αλλά εμφανίστηκε ξανά το... φάντασμα της Honda!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φόρμουλα 1: Ιστορική pole position του Χάμιλτον στον Καναδά-«Έπιασε» Σένα και Σουμάχερ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports