Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συνεχίζονται οι συσκέψεις στα Τοπικά Διαμερίσματα για την προετοιμασία της πορείας κατά της ανεργίας- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνεχίζονται οι συσκέψεις στα Τοπ...

Συνάντηση του Νότιου και του Κεντρικού Διαμερίσματος χθες

Συνεχίζονται οι συσκέψεις στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου για την προετοιμασία της πορείας κατά της ανεργίας στη Γέφυρα στις 25 Ιουνίου. Χθες πραγματοποιήθηκαν οι συσκέψεις του Νότιου και του Κεντρικού Διαμερίσματος  στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Συνεχίζονται οι συσκέψεις φορέων, συλλόγων και κατοίκων στα Δημοτικά Διαμερίσματα, για την προετοιμασία της μεγάλης κινητοποίησης του Δήμου Πατρέων, την Κυριακή 25 Ιούνη, στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, με κεντρικό σύνθημα «Δουλειά για όλους, Δουλειά με δικαιώματα».

Στη σύσκεψη του Νοτίου Τμήματος του Κεντρικού Διαμερίσματος, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, απηύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κινητοποίηση, τονίζοντας ότι οι φτωχογειτονιές της Πάτρας, πρέπει να δώσουν το δικό τους, βροντερό «παρών», γιατί κάθε σπίτι ζει τις τραγικές συνέπειες των αντιλαϊκών πολιτικών.

Ο Αγώνας για σταθερή δουλειά, με μισθούς και συντάξεις, που να καλύπτουν τις ανάγκες μας, η προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους, αποτελεί μονόδρομο για το λαό.

***Μαζική ήταν η σύσκεψη στο Ανατολικό Διαμέρισμα, η αίθουσα του οποίου, καθώς και οι γύρω χώροι, κατακλύστηκαν από κατοίκους και εκπροσώπους συλλόγων.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους για την επικίνδυνη κλιμάκωση των επεμβάσεων και των ανταγωνισμών στην περιοχή μας (Ανατολική Μεσόγειο, Μέση Ανατολή).

Αναφέρθηκε στις ευθύνες της κυβέρνησης που εμπλέκει βαθύτερα τη χώρα, με πρόσχημα την «γεωστρατηγική αναβάθμιση», τονίζοντας ότι πρέπει να αποτελέσει λαϊκό αίτημα η απεμπλοκή της χώρας μας από τους επικίνδυνους για τη χώρα ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Τέλος, κάλεσε τους συγκεντρωμένους φορείς και συλλόγους, να κάνουν δική τους υπόθεση την κινητοποίηση για την Κυριακή 25 Ιούνη, μια ανθρωποθάλασσα, που θα πλημμυρίσει την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, θα στείλει ηχηρό το μήνυμα παντού. Φτάνει πια με την ανεργία, φτάνει πια με τη φτώχια και την ανέχεια.

***Στην σύσκεψη της Δημοτικής Ενότητας Παραλίας, μίλησε η Αντιδήμαρχος Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, που αναφέρθηκε στο διεκδικητικό πλαίσιο της κινητοποίησης.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις