Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λευκάδα: Συνάντηση του Δημάρχου με Κινέζικη εταιρία για τουρισμό και επενδύσεις

Λευκάδα: Συνάντηση του Δημάρχου με Κινέζ...

Η Nancy Yang συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Δρακονταειδή

Συνάντηση με εκπρόσωπο μεγάλης Κινεζικής εταιρίας είχε ο Δήμαρχος Λευκάδας. Σκοπός της συνάντησης με την Nancy Yang ήταν η ενημέρωση σε θέματα τουρισμού και επενδύσεων.

Η ανακοίνωση του Δήμου:

«Ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την επίσκεψή της στη Λευκάδα  δήλωσε η κυρία Nancy Yang, εκπρόσωπος κινέζικης  εταιρείας, η οποία επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα τον Δήμαρχο Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, για να ενημερωθεί για τις δυνατότητες επενδύσεων στη Λευκάδα, αλλά και για την οργάνωση ταξιδιών τουριστικού περιεχομένου.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας ενημέρωσε  την κυρία Nancy Yang για τις υποδομές του νησιού, για την στόχευση του Δήμου για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αλλά και για ποιοτικότερο τουρισμό.

Η κινέζα εκπρόσωπος εστίασε στις ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες της Λευκάδας,  στις φυσικές ομορφιές, στην ταχύτητα εκτέλεσης των έργων υποδομής και δήλωσε , πως θα κάνει ότι μπορεί για να προωθήσει τη Λευκάδα στην Κίνα οργανώνοντας μεταξύ άλλων ταξίδια Κινέζων στη Λευκάδα.

Σημειωτέον ότι, στέλεχος της εταιρεία που εκπροσωπεί, η κυρία Yang, (Shanghai Private Exit And Entry Service ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της, είναι ο κ. Hu Zirong.

Ο κ. Hu  είχε συναντήσει  τον Δήμαρχο Λευκάδας στα πλαίσια του Ελληνικονεζικού Φόρουμ στην Αθήνα, αλλά και κυβερνητικούς παράγοντες κατά την πρόσφατη επίσκεψή τους στην Κίνα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις