Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

9 + 1 λόγοι για να κάνεις την σοφή "Επιλογή Γνώσης" για το μέλλον του παιδιού σου!

9 + 1 λόγοι για να κάνεις την σοφή "...

Το Φροντιστήριο με την ειδική σχέση με γονείς και μαθητές

Το Φροντιστήριο Μ.Ε. "Επιλογή Γνώσης" έχει καθιερωθεί στην αντίληψη των Πατρινών γονιών, ως εκείνο που προτάσσοντας την ποιότητα σε ότι προσφέρει στους μαθητές του, αποτελεί εγγυημένη επιλογή για το μέλλον των παιδιών τους.

Ποιο όμως είναι το μυστικό αυτής της επιτυχίας και πώς έχει επιτευχθεί αυτή η ιδιαίτερη σύνδεση του Φρντιστηρίου με γονείς και μαθητές;

Σε συνομιλία μας με τον Διευθυντή Σπουδών του Φροντιστηρίου κ. Παντελή Μαυρίδη, ο ίδιος μας ανέλυσε 9 + 1 διαφορετικούς λόγους που δίνουν απαντήσεις στα ερωτήματά μας:

1.Στο φροντιστήριο υπάρχουν έμπειροι καθηγητές , πολύ γνωστοί στον εκπαιδευτικό χώρο της Πάτρας και καταξιωμένοι ,εδώ και χρόνια ,μέσα από τη σκληρή δουλειά και τη συνέπεια τους.

Η ικανότητα , η εμπειρία και η ισχυρή προσωπικότητα των καθηγητών αυτών μπορούν να εμπνεύσουν και να καθοδηγήσουν τους μαθητές μας οδηγώντας τους στην επιτυχία.

2.Λειτουργούμε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα ενώ παράλληλα έχουμε την δυνατότητα παράδοσης και ιδιαιτέρων μαθημάτων μέσα στο φροντιστήριο .Έτσι , μέσα από τον προγραμματισμό και τον σωστό σχεδιασμό του φροντιστηρίου ,οι μαθητές καλύπτουν τα κενά τους και με συνεχείς επαναλήψεις βελτιώνουν συνεχώς την απόδοδη τους.

3.Η δωρεάν χορήγηση σημειώσεων επιτρέπει στους μαθητές μας να αποκτούν μια ολοκληρωμένη άποψη για το γνωστικό αντικείμενο κάθε μαθήματος.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι:

α.Δεν κάνουμε μάθημα αναμασώντας απλώς τα περιεχόμενα εξωσχολικού βιβλίου.Δυστυχώς, αυτό επιλέγουν να κάνουν πολλοί καθηγητές(σε ιδιαίτερα και κάποια άλλα φροντιστήρια) ακολουθώντας τον εύκολο δρόμο , που όμως δεν οδηγεί σε ποιοτική και ολοκληρωμένη προετοιμασία των μαθητών.

β.Αντίτθετα οι καθηγητές της ''Επιλογής Γνώσης" διαθέτουν προσωπικές σημειώσεις τις οποίες ανανεώνουν συνεχώς.Με το τρόπο αυτό δεν καλύπτονται κάτω από ένα γενικό σύγγραμμα που δεν έχει γραφεί από τους ίδιους , αλλά βρίσκονται σε μία διαρκή εγρήγορση αφού οι σημειώσεις τους αντανακλούν την δική τους αξία.

4.Τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα σε όλα τα μαθήματα εξοικειώνουν τους μαθητές μας με την ψυχολογική και χρονική πίεση των πανελλαδικών εξετάσεων .Αυτό έχει ως συνέπεια οι μαθητές μας να προετοιμάζονται κατάλληλα και να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία εμφανιστεί στις εξετάσεις.

5.Η σωστή συνεργασία καθηγητών -μαθητών διαμορφώνει στις αίθουσες μας το κατάλληλο κλίμα μέσα στο οποίο κάθε μαθητής μπορεί να λύνει οποιαδήποτε απορία του και να ανεβάζει διαρκώς το επίπεδο των γνώσεων του.

Δεν είμαστε ''χαβαλετζίδικο'' club ούτε όμως και στρατόπεδο συγκέντρωση νεοσυλλέκτων.Οι μαθητές μας το εκτιμούν γιατί διαπιστώνουν ότι είμαστε πάντα στο πλευρό τους και καταθέτουμε καθημερινά την ψυχή μας

μέσα στο μάθημα ώστε να πετύχουμε από κοινού τους στόχους μας.Δεν είναι τυχαίο ότι με όλους σχεδόν τους μαθητές μας διατηρούμε πολύ φιλικές σχέσεις ακόμη και μετά την αποφοίτηση τους από το Λύκειο.

6.Λειτουργούμε μέσα σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον που καθιστά άνετη την παρακολούθηση των μαθημάτων.Συγκεκριμένα:

α.Διδάσκουμε σε φωτεινές αίθουσες, πλήρως κλιματιζόμενες.

β.Τηρούμε όλους τους σύγχρονους χώρους πυρασφάλειας.

γ.Διαθέτουμε μοντέρνους εσωτερικούς χώρους , όπου οι μαθητές μας μπορούν να περνούν ευχάριστα το διάλειμμα τους , αλλά και όμορφους χώρους αναμονής και υποδοχής γονέων και μαθητών.

δ.Έχουμε άρτιο φροντιστηριακό εξοπλισμό.

7.Η γραμματειακή υποστήριξη του φροντιστηρίου μας επιτρέπει να βρισκόμαστε σε διαρκή επαφή με τους γονείς και να τους ενημερώνουμε για την πορεία των παιδιών τους.Πιστεύουμε άλλωστε ότι μόνο με την συνεργασία καθηγητών - μαθητών -γονέων μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα της προετοιμασίας μας.

8.Τα δίδακτρα του φροντιστηρίου μας (που ήταν πάντα λογικά ) είναι εναρμονισμένα με την οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας.Επιθυμία μας έιναι να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μας όλοι οι μαθητές της Πάτρας,ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση των γονέων τους.

Μόνιμη επιλογή μας είναι να προσφέρουμε ποιοτική εκπαίδευση σε προσιτές τιμές.

9.Βρισκόμαστε σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Πάτρας (Παντανάσσης 34 μεταξύ μαιζώνος και κορίνθου)όπου στεγαζόμαστε σε τρεις ορόφους(2ο,3ο,4ο).Έτσι είναι πάρα πολύ εύκολη η πρόσβαση σε εμάς από όλες τις περιοχές της πόλης μας , αφού όλες οι αστικές συγκοινωνίες περνούν από κοντά μας.

Τελευταίο και σημαντικότερο!

Απόδειξη της σκληρής και οργανωμένης δουλειάς μας όλα αυτά τα χρόνια είναι οι εντυπωσιακές επιτυχίες.Από τον Μάιο του 2005 που ξεκινήσαμε , εκαντοντάδες μαθητές μας έχουν εισαχθέι σε υψηλόβαθμες σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και αρκετοί από αυτούς μάλιστα στις πρώτες θέσεις (Τις απόψεις πολλών εισαχθέντων για το φροντιστήριο μας μπορείτε να τις διαβάσετε στην παρούσα ιστοσελίδα).

Αν παρ'όλα αυτά θέλετε να επιβεβαιώσετε και μόνοι σας την ποιότητα του μαθήματος μας, μπορείτε να το κάνετε.Η ''Επιλογή Γνώσης'' παρέχει σε κάθε μαθητή τη δυνατότητα να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν για μία εβδομάδα οσαδήποτε μαθήματα επιθυμεί χωρίς να δεσμεύεται να παραμείνει στη συνέχεια στο φροντιστήριο μας.

Είμαστε το μόνο φροντιστήριο που καταθέτει την πρόταση αυτή , ίσως γιατί έιμαστε το μόνο φροντιστήριο που δεν φοβάται την οποιαδήποτε σύγκριση!

Να θυμάστε πάντα ότι η καλύτερη επιλογή είναι αυτή που γίνεται με ...γνώση!" κατέληξε ο κ. Μαυρίδης.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους του Φροντιστηρίου στα 2610-223399 και 6939115990 ή στο [email protected].


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά