Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ "ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΤΙ"

ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑ...

Με τους Δάκη, Μπέσσυ Αργυράκη, Λάκη Τζορντανέλι, Δημήτρη Κοργιαλά

Μία πολύ δυνατή και ταλαντούχα μουσική παρέα που με την παράσταση της καταχειροκροτήθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποφάσισε να ταξιδέψει το φετινό καλοκαίρι και ανά την ελληνική επικράτεια. τώρα και σε πανελλήνια περιοδεία!

Ο λόγος για την παράσταση «Το πρώτο μας Πάρτυ», ένα υπέροχο νοσταλγικό ταξίδι, στα καλύτερά μας χρόνια, με τον Δάκη, την Μπέσσυ Αργυράκη, τον Λάκη Τζορντανέλι, τον Γιώργο Πολυχρονιάδη αλλά και τον Δημήτρη Κοργιαλά. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η μουσική αυτή παράσταση αναμένεται να έρθει μέσα στο καλοκαίρι, και στην Πάτρα.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, είναι μία φαντασμαγορική μουσικοθεατρική  παράσταση με υπέροχες εικόνες, νότες, μελωδίες, κείμενα, εντυπωσιακά σκηνικά και φώτα, εμπλουτισμένη με 150 κοστούμια.

Ο Μάκης Δελαπόρτας που αγαπά πολύ τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο αλλά και την εποχή του ’70 και του ’80, αφηγείται και ταξιδεύει το κοινό σε εκείνα τα αγαπημένα χρόνια, που ένα πικ-απ, μερικά σαραπεντάρια και λίγο βερμούτ ήταν αρκετά για στηθεί ένα πάρτυ, που ξεκινούσε με ξέφρενες χορευτικές φιγούρες «made in London», για να καταλήξει σε ένα γλυκό, ρομαντικό μπλουζ, στο σαλόνι κάποιου σπιτιού, στην εξοχή ή σ’ ένα ήσυχο ακρογιάλι.

Τραγουδιστές - είδωλα μια ολόκληρης εποχής όπως ο Δάκης, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης και ο Λάκης Τζορντανέλι, με την συμμετοχή του Δημήτρη Κοργιαλά και της Εβελίνας Νικόλιζα, η οποία είναι κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη, ξαναζωντανεύουν το «Πρώτο μας Πάρτι» και την υπέροχη ατμόσφαιρα των 60ς και 70ς, τότε που κάποιο «Τρελοκόριτσο» με μίνι-ζιπ, έφερνε «Τρικυμία» στην καρδιά ενός «Καζανόβα» της εποχής! Κάποιοι το φώναζαν «Κορίτσι του Μάη», και κάποιοι άλλοι «Μπάμπολα»... Τι κι αν... «Είναι εννιά κι ακόμα περιμένει»; Εκείνος της λέει  «Κορίτσι στάσου να σου πω». Γι’ αυτό τον φωνάζουνε... «Τζίνι»….

Για 1η φορά λοιπόν, και σε πανελλήνια περιοδεία, συναντώνται επί σκηνής οι πιο αγαπημένες φωνές των δύο θρυλικών δεκαετιών σε τραγούδια που αγάπησαν όχι μόνο οι νέοι της δεκαετίας του ‘60 και ‘70 αλλά και οι νέοι όλων των εποχών. Τραγούδια που δεν χαράχτηκαν ανεξίτηλα μόνο στα πυκνά αυλάκια των παλιών βινυλίων, αλλά και στις καρδιές όλων των Ελλήνων.

Θα ακουστούν ακόμη τα τραγούδια: «Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο», «ο Αλέξης», «Σε συνάντησα στην πλαζ», «Mammy Blue», «Άνθρωπε αγάπα», «Τόσα καλοκαίρια», «Χαμένα όνειρα», «Ο τρόπος», «Ξαφνικά  μ΄ αγαπάς», «Το κορίτσι του φίλου μου», «Σαν ένα όνειρο» που είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, «I who have nothing», «Αγοράζω παλιά», «Αγόρι μου», «Μια σου λέξη», «A casa di Rene»,  «Τραμοντάνα»,  «Τζέκις Χαν» και πολλά άλλα.

Στην παράσταση συμμετέχουν ακόμη οι:

Λίλα Τριάντη, Πάνος Μαλικούρτης, Γεωργία Κούκα, Ηλίας Ξένος.

Σκηνοθεσία: Μάκης Δελαπόρτας

Κείμενα: Στέλιος Παπαδόπουλος, Μάκης Δελαπόρτας

Χορογραφίες: Άννα Αθανασιάδη

Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου

Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού

Παραγωγός: Γιώργος Κοσμίδης

Παραγωγή: CHRONOS ART PRODUCTIONS.

«Το πρώτο μας πάρτυ» παρουσιάστηκε στην Αθήνα, στο θέατρο Βέμπο.

*Οι καλοκαιρινές παραστάσεις της περιοδείας ξεκινούν στις 21 Ιουνίου στο θέατρο Παπάγου, στην Αθήνα και στις 28 Ιουνίου η όμορφη αυτή ομάδα θα εμφανιστεί στο Βεάκειο στον Πειραιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture