Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Ιωσήφ Αλυγιζάκη «Σε ψάχνω στο χρόνο»

Πάτρα: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Ιωσήφ...

Την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017, στις 20.30, στο Πολύεδρο

Ο συγγραφέας Ιωσήφ Αλυγιζάκης θα βρεθεί στην Πάτρα, στο Πολύεδρο, στην οδό Κανακάρη 147, για την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Σε ψάχνω στο χρόνο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πολύχρωμος Πλανήτης.

Η εκδήλωση θα γίνει στον δροσερό κήπο του Πολύεδρου, την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017, στις 20.30 το βράδυ.

Θα μιλήσουν ο Μιχάλης Ιωαννίδης, πολιτισμολόγος και ο συγγραφέας.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

«Όταν κυνηγάς ότι αγαπάς, ο χρόνος μπορεί να υπομένει μέχρι να εκπληρώσεις τις διεκδικήσεις σου.

Ο νεαρός Αλεξάντρ γνωρίζει τον ηλικιωμένο Πιερ στον οίκο ευγηρίας όπου εργάζεται στα 1961. Κάτι που για χρόνια κρατιόταν μυστικό, φέρνει αυτούς τους δυο ανθρώπους μαζί.

Με αγωνία ο Πιερ διηγείται την προσωπική του ιστορία με τον Θεόδωρο ή Τεό, που ήταν και ο πρώτος μη καταγεγραμμένος πιλότος.

Η φιλία κι ο έρωτας ενός ευρωπαίου αστού με έναν Έλληνα μετανάστη αγκαλιάζει το χρόνο και βρίσκει τη δίοδο που γεφυρώνει τις μνήμες μέσα από τους δύσκολους αλλά και λυτρωτικούς δρόμους της αγάπης.

Ένα ταξίδι που ξεκινά απ’ το μποέμικο Παρίσι του 1899 και φτάνει μέχρι το Κάιρο των αραμπέσκ, την ανεγειρόμενη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο του 1908...».

O Iωσήφ Aλυγιζάκης έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στα Xανιά. Έζησε στο Bελιγράδι, στο Kαίμπριτζ και στην Aθήνα. Είναι απόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας. Υπήρξε ιδιοκτήτης κέντρου ξένων γλωσσών στα Χανιά. Έχει διδάξει στην Α.Ε.Ν. Κρήτης. Γνωρίζει σερβικά, κροατικά, ιταλικά και δανέζικα. Ζει και εργάζεται στην Κοπεγχάγη.

Έχει γράψει τα μυθιστορήματα "H αναγνώριση του πτυχίου", "Τρεις λευκές σελίδες" και "Η πολιτεία των γιασεμιών", "...και κάτι πολύ προσωπικό", "Κρυφά γοήτευσέ με", "Το φύλο του έρωτα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture