Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Παρελθόν και ο Νίκος Πέττας από τον Προμηθέα

Μπάσκετ: Παρελθόν και ο Νίκος Πέττας από...

Ο έμπειρος παίκτης αποχαιρέτησε την πατρινή ομάδα

Μετά τον Άγγελο Τσάμη και ο Νίκος Πέττας δεν θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Προμηθέα. Ο έμπειρος φόργουρντ ανακοίνωσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το τέλος της συνεργασίας του με την πατρινή ομάδα. Αναλυτικά:

«Δυστυχώς όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή έχουν ένα τέλος... Μετά απο 3 χρόνια στην ομάδα του Προμηθέα ήρθε η στιγμή να αλλάξουμε σελίδα. Τρία που συνοδεύτηκαν από αμέτρητες χαρές, συνεχείς ανόδους και μία άκρως επιτυχημένη χρονιά στην πρώτη κατηγορία.

Είμαι πολύ περήφανος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας από την Β' Εθνική ως την φετινή ιστορική χρονιά, αφού ήταν και η παρθενική στην Α1...

Θέλω να πιστεύω ότι συνέβαλα κι εγώ με ένα μικρό λιθαράκι για την επίτευξη των στόχων μας. Αλλά η μεγαλύτερη τιμή για μένα που συνεργάστηκα με ανθρώπους που αποτελούν κόσμημα για το άθλημά μας, που αποδεικνύουν ότι ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι ρομαντικοί, με όραμα που πάνω από όλα αντιμετωπίζουν τους αθλητές με ήθος και αξιοπρέπεια. Είναι τέτοια η δομή της ομάδας που χτίζεις σχέσεις ζωής και αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμά της.

Ετσι κι εγώ πιστεύω πως στον Προμηθέα έκανα φιλίες που θα κρατήσουν μία ζωή. Ενα μεγάλο "ευχαριστώ" στον κόουτς, τον Μάκη Γιατρά που μαζί με τον Χρήστο Μήλα με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην ομάδα.

Είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει και φέτος την ομάδα σε άλλη μία επιτυχημένη χρονιά, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που το αξίζουν και γιατί αγαπάει αυτή την ομάδα όσο λίγοι... Θα μπορούσα να αναφέρω πάρα πολλούς ανθρώπους που είναι καθημερινά δίπλα της και αποτελούν την δύναμή τους.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για τον ιδιοκτήτη της ομάδας, τον κύριο Λιόλιο, γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή και είναι πραγματικά δίπλα στους αθλητές σε ό,τι και αν χρειαστούν αντιμετωπίζοντάς τους σαν ξεχωριστές προσωπικότητες και όχι σαν αριθμούς... Αν υπήρχαν άλλοι 5-6 πρόεδροι ομάδων στην Α1 σαν τον κύριο Λιόλιο, θα ήμασταν σίγουρα ακόμα το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης...

Θα ήθελα να τελειώσω εκφράζοντας τον θαυμασμό μου για το μπασκετικό κοινό της Πάτρας που έχει αγκαλιάσει την ομάδα του Προμηθέα και αποτελεί τον έκτο παίκτη της ομάδας...

Είμαι σίγουρος ότι ακολουθούν πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες για την ομάδα και εγώ θα παραμείνω από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της. Γιατί όπως είναι το μότο της ομάδας... Μια φορά Προμηθέας, για πάντα Προμηθέας...».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Τέλος και επίσημα ο Άγγελος Τσάμης από τον Προμηθέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports