Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Νέες ζύμες από το «Αχαϊκό Χωριάτικο»

Νέες ζύμες από το «Αχαϊκό Χωριάτικο»

Ο Ιταλός σεφ Attilio θα βρεθεί στην Πάτρα αυτή την εβδομάδα

Το πρωί της Τετάρτης 31 Μάϊου το «Αχαϊκό Χωριάτικο» ετοιμάζει μία ευχάριστη έκπληξη για πελάτες και ενδιαφερόμενους που θα βρεθούν στο κατάστημα της Νέας Εθνικής Οδού, στο νούμερο 188.

Όσοι προσέλθουν στο συγκεκριμένο –από τα 8 συνολικά καταστήματα της αλυσίδας- «Αχαϊκό Χωριάτικο» θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες ζύμες και συνδυασμούς ιταλικών αλλαντικών και τυριών σε πίτσα, καλτσόνε, ακόμα και κρουασάν, από τον Ιταλό chef Attilio, ο οποίος θα παρουσιάσει στο κοινό κάποιες ιδιαίτερες συνταγές του.

Η εταιρία «Αχαϊκό Χωριάτικο» δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής από το 2002, έχοντας ως έδρα της την Πάτρα. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτει σήμερα οκτώ σημεία πώλησης περιφερειακά της πόλης. Η εταιρία στοχεύει στη μέγιστη ικανοποίηση των διατροφικών προτιμήσεων των πελατών της και έχει ως φιλοσοφία την πώληση προϊόντων τα οποία παρασκευάζει η ίδια, με αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες και τηρώντας πάντα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και υγιεινής, σύμφωνα με τις βασικές αρχές υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων που ορίζει ο ΕΦΕΤ.

Τα τελευταία χρόνια το «Αχαϊκό Χωριάτικο» έχει καταφέρει να κατακτήσει μία υψηλή θέση στον κλάδο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, διαθέτοντας υψηλής ποιότητας καφέδες, ψωμί, γλυκά και παγωτά. Οι δράσεις σαν τη συγκεκριμένη, με τον Ιταλό σεφ, στοχεύουν στην περαιτέρω ανάπτυξη των προσφερόμενων προϊόντων της επιχείρησης και στη δημιουργία γευστικών εμπειριών στις οποίες μπορεί να συμμετέχει το κοινό.

Τηλ.: 2610.520004

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά