Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΔΕΙΤΕ πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη φιέστα της Παναχαϊκής στην Αγυιά

ΔΕΙΤΕ πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη φιέστα...

Έγινε το πρώτο βήμα για την αναγέννηση της ιστορικής ομάδας

Το πρώτο βήμα για την αναγέννηση της Παναχαϊκής επισφραγίστηκε με τη φιέστα στην Αγυιά. Οι «κοκκινόμαυροι» σήκωσαν το τρόπαιο του πρωταθλητή του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σε μια εντυπωσιακή γιορτή με βεγγαλικά, χορούς και πολύ τραγούδι.

Την ώρα που οι δύο αρχηγοί της ομάδας, Νίκος Λουμπαρδέας και Κώστας Κωσταντινίδης σήκωναν το τρόπαιο, ο Πατρινός ουρανός φωτίστηκε, με τα φώτα, τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά να κάνουν τη νύχτα μέρα.

Λεπτό προς λεπτό η εντυπωσιακή φιέστα για την άνοδο της Παναχαϊκής - Πανηγυρικό κλίμα με βεγγαλικά, χορούς και τραγούδια στην Αγυιά - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Όμορφες στιγμές στην Αγυιά! Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Α. Κώστας Αγοράκης βράβευσε την Παναχαϊκή στο πρόσωπο του τεχνικού της διευθυντή Κώστα Κατσουράνη, ενώ ο γενικός γραμματέας Άγγελος Σκιαδάς βράβευσε τον Γιάννη Σπανό που μέχρι πριν λίγους μήνες αγωνιζόταν στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Όμορφες στιγμές και στο περιθώριο του αγώνα με τον αρχιτέκτονα της φετινής Παναχαϊκής Σωκράτη Οφρυδόπουλο να περιστοιχίζεται από τους δυο του γιους και τον αρχηγό Κώστα Κωνσταντινίδη να προθερμαίνεται παίζοντας με το δικό του παιδί.

Το χορευτικό του Δήμου Πατρέων κράτησε ευχάριστη συντροφιά στους φιλάθλους λίγο πριν την τελετή απονομής και δίκαια καταχειροκροτήθηκε!

Βροντερό παρών από της ακαδημίες της περιοχής χθες στην Αγυιά. Οι μικροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα συντονισμένοι με την υπόλοιπη κερκίδα και τους οργανωμένους φιλάθλους δημιουργήσαν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports