Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜELISSES: ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ 1000 ΑΤΟΜΑ ΩΣ ΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΡΗΓΟΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟ)

ΜELISSES: ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ηταν όντως ένα …. «Κύμα»!

Στον «αέρα» το περασμένο σαββατόβραδο το W/Events του Ρίου χάρη στην εκρηκτική και ασυζητητί χορταστική εμφάνιση του αγαπημένου συγκροτήματος Melisses. Οσοι πτοήθηκαν από την κακοκαιρία και δεν πήγαν προς Ρίο, «έχασαν»… To περιζήτητο γκρουπ με επικεφαλής το Χρήστο Μάστορα ξεσήκωσε πάνω από 1000 άτομα όλων των ηλικιών, (από 18χρονα μέχρι 50άρηδες), που ανταποκρίθηκαν σε ένα ακόμα πάρτι του Χάρη Παναγόπουλου. Το live ξεκίνησε μετά τη 1 το πρωί και κράτησε ως τις 4 πριν το ξημέρωμα προσφέροντας πρόγραμμα επιτυχιών για πάνω από δυόμισι ώρες. Ανάμεσα στο κοινό ήταν και ο γνωστός χορογράφος –σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος με το στενό πατρινό συνεργάτη του Αγγελο Παναγόπουλο και το περιζήτητο πατρινό μοντέλο Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος.

Απαντες ενθουσιάστηκαν με την αισθητή εξέλιξη του συγκροτήματος, το δυναμισμό και τη σιγουριά του Μάστορα αλλά και το ακούραστο πάθος και ταμπεραμέντο όλης της μπάντας. Μάλιστα, οι Melisses ευχαρίστησαν από σκηνής το W/Events και το Χάρη Παναγόπουλο προσωπικά αποκαλώντας τον το «γούρι» τους και πως πια έχει γίνει παράδοση να ξεκινούν θερινή περιοδεία από την Πάτρα.

 

Kωνσταντίνος Ρήγος και Αγγελος Παναγόπουλος ήταν καλεσμένοι του γκρουπ λόγω των πατρινών δεσμών τους αλλά και επειδή συνεργάζονται στις αθηναικές εμφανίσεις τους. Και οι δυο δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τον παλμό της βραδιάς και την όλη διαμόρφωση του χώρου, ο οποίος λειτουργεί καλύτερα από αντίστοιχους χώρους της πρωτεύουσας. Το ρεπερτόριο ήταν πολύ-πολύ πλούσιο καθώς δεν περιορίστηκαν στις δικές τους επιτυχίες. Εννοείται βέβαια πως στο άκουσμα του τελευταίου χιτ «Κύμα» έγινε «πανικός!» Ο Χάρης Παναγόπουλος σχολίασε στο thebest.gr πως ήταν σίγουρα το καλύτερο live τους από όσα έχει διοργανώσει μέχρι τώρα. Δείτε αντιπροσωπευτικά στιγμιότυπα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View