Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χτύπησε το σπίτι τους κεραυνός, άνοιξε τρύπα στο ταβάνι και έκαψε τα πάντα - Απίστευτες εικόνες - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Χτύπησε το σπίτι τους κεραυνός, ά...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Αφήνουν τα πάντα όπως κατέληξαν για να τα ελέγξουν οι ειδικοί

Απίστευτες οι εικόνες στο σπίτι του κ. Πλατή. Η σύζυγός τους και το παιδί της ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο σπίτι. Οταν γύρω στις 21.30 το βράδυ της Πέμπτης -οπότε και στην περιοχή επικρατούσε κακοκαιρία- ένας κεραυνός χτύπησε απευθείας το σπίτι τους τραντάζοντάς το συθέμελα, ανοίγοντας μια τρύπα στο ταβάνι και καίγοντας όσα ηλεκτρικά ήταν συνδεδεμένα σε πρίζα, έτσι όπως η ηλεκτρική εκκένωση διαπέρασε οτι ήταν μεταλικό.

Το thebest.gr πήγε στο σπίτι του κ. Πλατή και κατέγραψε τις εικόνες

Δείτε τι είπαν οι ιδιοκτήτες στην κάμερα του IONIAN

Ο Άγγελος Πλατής είναι ηλεκτρολόγος. Οταν έφθασε στο σπίτι του δεν πίστευε αυτά που έβλεπε. Νωρίτερα η σύζυγός του Πόπη Βουλουδάκη, τον είχε ενημερώσει τηλεφωνικά πως το σπίτι τους σείστηκε ολόκληρο πιθανότατα από κεραυνό. Η πρώτη εικόνα που αντίκρυσαν ήταν, τις πρίζες να έχουν πεταχτεί από τον τοίχο, το ρούτερ του ιντερνετ να έχει εκτιναχθεί στα 3 μέτρα και να έχει μείνει μαύρη σκιά καμμένου σε πρίζες και έπιπλα όπου υπήρχαν συνεδεδεμένες με πρίζες συσκευές.

Αυτό που ζητούν οι άτυχοι ιδιοκτήτες της οικίας στην οδό Πατρόκλου 22 στην παραλία Προαστείου, είναι κάποιος ειδικός να ελέγξει το σπίτι τους καθώς ανησυχούν για ρωγμές και ενδεχόμενες φθορές ακόμη και στον οπλισμό του κτιρίου.

Εχουν αφήσει τα πάντα όπως τα προκάλεσε ο κεραυνός -πεταμένα ακόμη και στο πάτωμα- ώστε αρμόδιο κλιμάκιο της πολιτικής προστασίας να διαπιστώσει την ένταση και τα στοιχεία του κεραυνού που διαπέρασε το σπίτι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις