Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Εντυπωσιακά όσα ακούστηκαν από τον Ηλία Μαμαλάκη, για τις ελληνικές τροφές και τι προσφέρουν σε υγεία και ομορφιά - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Εντυπωσιακά όσα ακούστηκαν από το...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι ομιλητές στάθηκαν στα οργανοληπτικά συστατικά των ελληνικών τροφών

Στην Πάτρα βρέθηκε το Σάββατο και πιο συγκενριμένα στην Αγορά Αργύρη, ο συγγραφέας και σεφ Ηλίας Μαμαλάκης. Αφορμή, η παρουσίαση του βιβλίου «Τρώμε και ομορφαίνουμε» που συνυπογράφει με τον πατρινό καθηγητή βιοχημείας, Δημήτρη Κουρέτα.

Η όλη συζήτηση ενημέρωση που ήταν ανοιχτή στο κοινό αφορούσε στα ελληνικά τρόφιμα τα οποία αναλύθηκαν ως προς τα θρεπτικά τους συστατικά ακόμη και εκείνη τη συμβολή τους στην εξωτερική μας εμφάνιση.

Οι ομιλητές στάθηκαν στα οργανοληπτικά συστατικά των ελληνικών τροφών και εξήγησαν με απλά και κατανοητά λόγια σε όλους τα οφέλη από την κατανάλωσή τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Ηλίας Μαμαλάκης πραγματοποιεί σεμινάρια με θέματα το ελληνικό τυρί, την αρχαία ελληνική κουζίνα, τη μεσογειακή διατροφή κ.ά., σε πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα, οργανισμούς, συνέδρια κ.λπ. στην Ελλάδα και την Κύπρο ενώ είναι μέλος ελληνικών και διεθνών οργανισμών γαστρονομίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight