Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ποταμιού - "Οι survivors της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης" -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Π...

Στο Πολύεδρο την Πέμπτη 25/5/2017 το βράδυ

Εκδήλωση με θέμα "Οι survivors της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης" πραγματοποιήθηκε από το «Ποτάμι» Αχαΐας στον κήπο του Πολύεδρου, στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα.

Στην εκδήλωση μίλησαν οι Παναγιώτης Καρκατσούλης - Πρόεδρος του Π2 Ινστιτούτου του Ποταμιού, πρώην βουλευτής, Μαρίνος Σκανδάμης – Δικηγόρος, πρώην Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Δικαιοσύνης και Γιώργος Μαυραγάνης – Δικηγόρος, πρώην υφυπουργός Οικονομικών.

Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Γνώμη», Μαρία Ορφανού.

Το ενδιαφέρον του κοινού ήταν αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης, ενώ δόθηκε αρκετός χρόνος στο να γίνουν παρεμβάσεις, αλλά και να απαντηθούν καίρια ερωτήματα που αφορούν το χώρο της δημόσιας διοίκησης και το μέλλον της, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Μεταξύ των πολιτών που παραβρέθηκαν στη συζήτηση ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δριβήλας, ο πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γκοτσόπουλος, κ.α.

«Ως Ποτάμι Αχαΐας ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, τους ομιλητές που από την πρώτη στιγμή αποδέχτηκαν την πρότασή μας, το βιβλιοπωλείο Πολύεδρο για την άψογη φιλοξενία και τη δημοσιογράφο Μαρία Ορφανού που έβαλε τη σφραγίδα της στην επιτυχή έκβαση της συζήτησης», τονίζει η ανακοίνωση.

Στο μεταξύ, λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης, η τρομοκρατική επίθεση εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, δημιούργησε σύγχυση ενώ τόσο οι ομιλητές, όσο και οι παρευρισκόμενοι πολίτες θεώρησαν πως αυτή η πολιτική δίχως στεγανά και λαϊκισμό, συζήτηση, ήταν το καλύτερο μήνυμα που μπορούσε να σταλθεί από την Πάτρα εναντίον της τρομοκρατίας.

Το «Ποτάμι» από την πρώτη στιγμή εκδήλωσε τον αποτροπιασμό του για το γεγονός ενώ ταυτόχρονα κάλεσε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να ενωθούν εναντίον της βίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις