Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λαμπερή παρουσία στο Φεστιβάλ Καννών, η Αθηνά Οικονομάκου με εντυπωσιακό διάφανο φόρεμα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Λαμπερή παρουσία στο Φεστιβάλ Καννών, η ...

"Και τελικά είμαι εδώ", έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Με μία εντυπωσιακή διάφανη δημιουργία εμφανίστηκε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου στο κόκκινο χαλί του 70ου επετειακού Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών.

Όπως διαβάσαμε στο protothema.gr, απ’ όπου και οι φωτ., η Οικονομάκου που παίζει την «κακιά» στο σήριαλ του Alpha «Έλα στη θέση μου», ακολουθώντας τα βήματα της Bella Hadid, της Kendall Jenner και άλλων κορυφαίων μοντέλων, ενέδωσε στη μόδα που προστάζει τις διαφάνειες, επιλέγοντας ένα κομψό λευκό φόρεμα για την επίσημη παρουσία της στις Κάννες.

Συνοδευόμενη από το σύντροφό της και επιχειρηματία, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου έλαμψε όπως δείχνουν οι φωτ., στο 70ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η ηθοποιός, όπως ήταν αναμενόμενο, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες της από το μεγαλύτερο κινηματογραφικό Φεστιβάλ του κόσμου που ολοκληρώνεται το σαββατοκύριακο. «Και τελικά είμαι εδώ. Λίγα λεπτά πριν περπατήσω στο ξακουστό κόκκινο χαλί», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight