Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη γιορτή στην Αγυιά - Κατσουράνης στο thebest.gr: "Θα γιορτάσουμε την αναγέννηση της ομάδας"

Παναχαϊκή: Έφτασε η ώρα για τη μεγάλη γι...

Η Παναχαϊκή αποχαιρετά την Γ΄Εθνική με μία μεγάλη γιορτή

Η φετινή επιτυχημένη χρονιά φτάνει στο τέλος της και τυπικά για την Παναχαϊκή, η οποία θα αποχαιρετήσει πανηγυρικά το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι "κοκκινόμαυροι" έχουν ετοιμάσει μεγάλη γιορτή στην Αγυιά με πολλές εκπλήξεις για τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν εκεί, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από γιγαντοοθόνη, όλες τις ξεχωριστές στιγμές της.

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι ο άνθρωπος που μαζί με την Παναχαϊκή Συμμαχία πίστεψαν στην αναγέννηση της Παναχαϊκής, της οποίας το πρώτο βήμα έγινε φέτος με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της πατρινής ομάδας σε δηλώσεις του στο thebest.gr δεν στάθηκε τόσο στην άνοδο, αλλά στο γεγονός ότι η Παναχαϊκή έπαιξε ποιοτικό ποδόσφαιρο και κατάφερε να φέρει και πάλι τους Πατρινούς στο γήπεδο.

Ένα μεγάλο στοίχημα το οποίο πραγματοποιήθηκε για τους "κοκκινόμαυρους", τους οποίους αγκάλιασαν με την παρουσία και το χειροκρότημά τους οι Πατρινοί φίλαθλοι.

Όπως αναφέρει και ο Κώστας Κατσουράνης για τη φιέστα της Κυριακής στην Αγυιά: "Η γιορτή δεν είναι μόνο για την άνοδο, η κυριακάτικη αυτή γιορτή αφορά όλη την προσπάθεια που κάνουμε για την αναγέννηση της ομάδας μας, νομίζω παίκτες και προπονητής απέδειξαν ότι αξίζουν την στήριξη των Πατρινών και το χειροκρότημα.

Μπορεί να μην ήταν η κατηγορία μεγάλη, αλλά τα παιδιά έπαιξαν καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο" και πρόσθεσε: "Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν ότι καταφέραμε να φέρουμε τις οικογένειες στο γήπεδο. Θέλουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια μας, θέλουμε στήριξη σε αυτό το μεγάλο όνομα που λέγεται Παναχαϊκή".

Επίσης ο Κατσουράνης αναφέρθηκε και στον αγώνα, τονίζοντας ότι οι παίκτες της ομάδας των επίλεκτων θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν κόντρα στην Παναχαϊκή, η οποία πλέον έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους νέους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας.

Σε ότι αφορά τώρα την φιέστα πριν την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στους φετινούς πρωταθλητές θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με επίλεκτα ταλέντα που αγωνίζονται στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αχαΐας.

Ο Νίκος Πατρώνης και ο Χρήστος Καραπίτσος είναι οι δύο προπονητές που θα ηγηθούν της ομάδας επίλεκτων παικτών ομάδων της ΣΕΠΑ που θα αγωνιστεί με την Παναχαϊκή την Κυριακή.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξαν οι δύο έμπειροι προπονητές είναι οι:

1 Κριστιάν Γκέκα Αετός Πατρών

2 Αναστάσιος Κατσαρέλιας Αναγέννηση Πατρών

3 Χάρης Δεληγιαννάκης Αναγέννηση Πατρών

4 Ραφαήλ Σκιαδαρέσης Αναγέννηση Πατρών

5 Γιώργος Δρογγίτης Απόλλων Εγλυκάδας

6 Χαράλαμπος Ιωακειμίδης Άρης Πατρών

7 Δημήτρης Μανθόπουλος Ατρόμητος Π.

8 Βύρωνας Κούστας Δαβουρλής

9 Ανδρέας Τρίγκας Διαγόρας

10 Κώστας Πάγκαλος Διαγόρας

11 Ανδρέας Σπανός Δόξα Παραλίας

12 Σωτήρης Άγγ. Διακάτος Εθνικός Σαγεϊκων

13 Αλέξανδρος Σακελλαρόπουλος Θύελλα Αιγίου

14 Τάσος Ηλιόπουλος Θύελλα Πατρών

15 Λεωνίδας Παπαχριστόπουλος Κεραυνός Αγ. Βας.

16 Ξενοφών Τραχάνης Λέων Αλισσού

17 Γιάννης Οικονομόπουλος Λιμνοχώρι

18 Χρήστος Πολύδωρος Νίκη Προαστείου

19 Νίκος Δημόπουλος Νίκη Προαστείου

20 Αναστάσιος Παναγιώτου Πανιώνιος/Αχιλλέας

21 Διονύσης Αθανασόπουλος Πανμοβριακός

22 Γιάννης Σταυρόπουλος Πήγασος

23 Δημήτρης Χριστόπουλος Πήγασος

24 Νίκος Αρφαράς Πήγασος

25 Γεώργιος Καπετανάκης Φωστήρας

26 Θανάσης Γεωργούσης Ψηλαλώνια

Η βραδιά επίσης θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και για το σκοπό αυτό η γενική είσοδος για όλους ορίστηκε στα 3 ευρώ και δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ ελεύθερη θα είναι η είσοδος για παιδιά μέχρι 12 ετών.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα στο γήπεδο της Αγυιάς, ενώ στη συνέχεια τα πυροτεχνήματα θα κάνουν την νύχτα-μέρα.

Επίσης DJ με μουσική έκπληξη θα δονεί την Αγυιά και με χορευτικά, αλλά και ένα event ξεχωριστό που φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό από τους ανθρώπους της Παναχαϊκής Συμμαχίας αναμένεται να δώσει μία άλλη αίγλη στη γιορτή.

Στο πλαίσιο της κυριακάτικης φιέστας θα βραβευτεί και ο ποδοσφαιριστής MVP της χρονιάς που θα αναδειχτεί μέσα από την σχετική ψηφοφορία που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ εκατοντάδες παιδιά από όλες τις ακαδημίες της Πάτρας θα παρελάσουν στο γήπεδο και αμέσως μετά θα βρεθούν στις εξέδρες της Αγυιάς φωνάζοντας "Παναχαϊκή"!

Τέλος δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Παναχαϊκή Συμμαχία έχει ετοιμάσει και ένα ιδιαίτερο αναμνηστικό το οποίο θα δοθεί δωρεάν, μετά το τέλος της φιέστας, σε όλους όσους βρεθούν το βράδυ της επόμενης Κυριακής στην Αγυιά.

Το μεγάλο ραντεβού όλων είναι την Κυριακή λοιπόν στην Αγυιά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Παναχαϊκή επικράτησε με 3-2 της Dream Team

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports