Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ψήφο εμπιστοσύνης στις ψηφιακές δυνατότητες της Ελλάδας έδωσε πρόσφατα ο CEO της SAP

Ψήφο εμπιστοσύνης στις ψηφιακές δυνατότη...

Διαβάστε περισσότερα

Την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα έχει τις δυνατότητες να ανακάμψει οικονομικά μέσω της τεχνολογίας και της Ψηφιακής της Ατζέντας, εξέφρασε πρόσφατα ο διευθύνων σύμβουλος της SAP SE, Μπιλ ΜακΝτέρμοντ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη χώρα μας, όπου είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της πολιτικής ηγεσίας καθώς και στελέχη μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων.

Ο κύριος Ανδρέας Ξηροκώστας, country manager της SAP για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε ότι η εταιρεία συμβάλλει σημαντικά στην Ψηφιακή Πολιτική της χώρας, καθώς και στον ψηφιακό μετασχηματισμό σε ποικίλους τομείς, προσφέροντας λύσεις cloud και βοηθώντας επιχειρήσεις να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι, παρά τις υφιστάμενες δυσκολίες, η ελληνική αγορά έχει σπουδαία δυναμική και διαθέτει εξαιρετικό ανθρώπινο κεφάλαιο και για τον λόγο αυτόν μπορεί να ηγηθεί στην ψηφιακή οικονομία.

Η SAP το 2016 είχε ανακοινώσει την ίδρυση ενός διεθνούς Data Science Delivery Hub, με βάση την Ελλάδα. Στόχος της επένδυσης αυτής ήταν η προώθηση της καινοτομίας, καθώς και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για νέους επιστήμονες στον τομέα της Πληροφορικής.

amna.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις