Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Κορμί χωρίς ατέλειες πριν την παραλία

Κορμί χωρίς ατέλειες πριν την παραλία

Η πιο σύγχρονη μέθοδος απαλλαγής από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα

Η ώρα που θα βγούμε στις παραλίες, αν δεν έχει έρθει ακόμα, πλησιάζει. Οι περισσότερες από εμάς ψάχνουμε μανιωδώς το φετινό μαγιό που θα συνδυάζει τα σύγχρονα trends αλλά και θα μπορεί να καλύψει τις ατέλειες του κορμιού μας. Οι σελίδες των περιοδικών ξεχειλίζουν από πανέμορφα σχέδια αλλά και καυτά σορτσάκια που συνοδεύουν την καλοκαιρινή μας εμφάνιση. Και ο εφιάλτης χτυπά! Η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και το συσσωρευμένο λίπος, γκρεμίζουν τα όνειρά μας.

Ακόμα και οι πιο εξαντλητικές δίαιτες δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματα αυτά. Οι λύσεις είναι δύο: νυστέρι ή laser, και φυσικά εμείς θα επιλέξουμε τη δεύτερη. Η πιο σύγχρονη μέθοδος απαλλαγής από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα είναι η αναίμακτη λιποαναρρόφηση με laser SmartLipo.

Στην Πάτρα συναντάμε την υπερσύγχρονη κλινική Cosmetic Derma Medicine , όπου ο γενικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής, Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης εφαρμόζει με τεράστια επιτυχία τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης με laser και εμείς φροντίσαμε να μάθουμε τα μεγαλύτερα μυστικά.

Διαδικασία:

Ο γιατρός, αφού πραγματοποιεί τοπική αναισθησία, εισάγει μέσω μιας οπής 1 χιλιοστού την ειδική κεφαλή laser SmartLipo. Η οπτική ίνα του laser λιώνει τα λιποκύτταρα, τα οποία στη συνέχεια απομακρύνονται ρευστοποιημένα με ειδική κάνουλα. Η μέθοδος αυτή είναι ελάχιστα επεμβατική, ενώ δεν απαιτούνται ράμματα, και δεν αφήνει σημάδια και ουλές.

Αποτελέσματα:

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ενώ συνεχίζουν να βελτιώνονται με την πάροδο των μηνών. Το laserSmartlipo δρα στοχευμένα στις προβληματικές περιοχές με συνέπεια, σε μια μόλις συνεδρία, να χάνεις άμεσα πόντους. Η αναίμακτη λιποαναρρόφηση με laser προσφέρει επίσης σύσφιγξη, σε αντίθεση με την κλασική λιποαναρρόφηση.

Γιατί να την προτιμήσουμε:

Γιατί, όπως προαναφέραμε, είναι μια σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που χρησιμοποιεί laser αντί για νυστέρι, είναι ανώδυνη και αναίμακτη χωρίς σημάδια, ουλές και ράμματα, πραγματοποιείται σε συνθήκες ιατρείου και τα αποτελέσματα της είναι θαυμάσια τόσο στο τοπικό πάχος όσο και στην κυτταρίτιδα! Το καλύτερο; Την ίδια κιόλας ημέρα μπορούμε να επιστρέψουμε στη δουλειά μας.

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

Δρ. Θεμιστοκλής Γαλανάκης

Info:

Cosmetic Derma Medicine

Αθήνα: +30 210 6980451

Κηφισιά: +30 210 6232220

Θεσσαλονίκη: +30 2310 224240

Πάτρα: +30 2610 226562

Ρόδος: +30 22410 32700

Λεμεσός: +357 25251040

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being