Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΑΤΡΙΝΗ ΣΟΠΡΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΦΟΡΜΕΡ ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ 2017

Η ΛΑΜΠΕΡΗ ΠΑΤΡΙΝΗ ΣΟΠΡΑΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΦΟΡΜΕΡ ...

Μαζί με τους Opera Chaotique, 7/6 στον κήπο της Πειραιώς 260

Η δημοφιλής και λαμπερή Πατρινή περφόρμερ Νίνα Λοτσάρη ετοιμάζεται να κάνει μία εμφάνιση – έκπληξη μαζί με το σουρεαλιστικό ντουέτο των Opera Chaotique (Γιώργος Τζιουβάρας – Χρήστος Κουτσογιάννης), που έχει ξεχωρίσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Θα παρουσιάσουν στο Φεστιβάλ Αθηνών 2017, στην Πειραιώς 260, στον κήπο την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017, στις 22.00 μία μουσική παράσταση όπου θα ταξιδέψουν το κοινό, με γνωστές μελωδίες στα μεγαλύτερα λιμάνια του κόσμου. Τίτλος της εκδήλωσης είναι «Καμπαρέ Τρούμπα: από τα λιμάνια του κόσμου στο λιμάνι του Πειραιά».

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, με ένα πλήθος μουσικές από τον κινηματογράφο και μέσα από ανατρεπτικές διασκευές και χιουμοριστικές ιστορίες, η λυρική ερμηνεύτρια, περφόρμερ και ηθοποιός Νίνα Λοτσάρη και οι Opera Chaotique μας φέρνουν στο λιμάνι του Πειραιά και την Τρούμπα του παρελθόντος. Η Νίνα Λοτσάρη, γνωστή για τη δυναμική παρουσία της στην όπερα και σε θεάματα καμπαρέ και μιούζικαλ και οι Opera Chaotique, με τη μοναδική αισθητική και τη σαρωτική σκηνική παρουσία τους, υπόσχονται μια βραδιά απόδρασης από την καθημερινότητα, σε ύφος Παρισινού καμπαρέ, στον Κήπο της Πειραιώς 260.

Τιμές εισιτηρίων:

​Κανονικό: 13€

Φοιτητικό: 8€

ΑΜΕΑ: 5€

Ανέργων: 5€.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture