Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεράσιμος Σοφιανός: Στην τηλεοπτική σειρά "Μπρούσκο" ο Πατρινός ηθοποιός του "Οδυσσεβάχ" -ΦΩΤΟ

Γεράσιμος Σοφιανός: Στην τηλεοπτική σειρ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Βρίσκεται μεταξύ Λευκωσίας και Χανίων

Έναν Πατρινό ηθοποιό βλέπουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, "Μπρούσκο". Πρόκειται για τον Γεράσιμο Σοφιανό που τον περασμένο χειμώνα βλέπαμε στην σκηνή του θεάτρου "Απόλλων" καθώς συμμετείχε στην παράσταση "Οδυσσεβάχ".

Αυτή την περίοδο βρίσκεται μεταξύ Λευκωσίας και Χανίων και υποδύεται τον “Νικόλα Χατζάκη”, δημοσιογράφο πολιτικού ρεπορτάζ, που διεκδικεί την καρδιά της Βασιλική.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr, είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Κούλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου, των οποίων εκτιμάει τη δουλειά τους. Έπειτα ήρθε η πρόταση τους για τον ρόλο και έτσι ξεκίνησε η συνεργασία τους.

Αφου τελειώσε τις σπούδες του ως Πολιτικός Μηχανικός, ασχολήθηκε με το Θέατρο. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή New York Acting, του N. Κατή. Εχει κάνει σπουδές μουσικής (πίανο).

*'Επαιξε στις παραστάσεις Οδυσσεβάχ (σκην. Π Βασιλόπουλου) με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, Ισμήνη του Γ. Ρίτσου στο Φεστιβάλ Βόλου (σκην. Μ. Σοντάκη),  Πρίν το Χάραμα (σκην. Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου), Περικλής - Η Νεύρωση της Ηγεμονίας σε σκηνοθεσία Ρ. Πατεράκη με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Corpus Christi ( σκην. Λαέρτη Βασιλείου ), Μαμά έρχομαι (σκην. Α. Λιακόπουλου). Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει στις σειρές Με τα παντελόνια κάτω (σκην. Β. Θωμόπουλου ) και Το Σπίτι της Έμμας (σκην. Α. Μορφονιού).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight