Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο Κώστας Σπαρτινός ενημερώθηκε για την πρόοδο των ερευνών του ΙΤΥΕ

Πάτρα: Ο Κώστας Σπαρτινός ενημερώθηκε γι...

Από τον πρόεδρο του Ιδρύματος Τεχνολογίας Υπολογιστών, Χρήστο Κακλαμάνη

Ενημέρωση από τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) του Πανεπιστημίου Πατρών, είχε χθες ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και  μέλος της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής, Κώστας Σπαρτινός. Ο Χρήστος Κακλαμάνης ενημέρωσε τον βουλευτή για τις δραστηριότητες και το έργο του Ινστιτούτου που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή του Πανεπιστημίου και απασχολεί δεκάδες ερευνητές, επιστήμονες και διοικητικό προσωπικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χθες, 23/5/2017, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και  μέλος της Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής, Κώστας Σπαρτινός, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ), κ. Χρ. Κακλαμάνη, ο οποίος τον ενημέρωσε αναλυτικά για τις δραστηριότητες και το έργο του Ινστιτούτου που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στην περιοχή του Πανεπιστημίου και απασχολεί δεκάδες ερευνητές, επιστήμονες και διοικητικό προσωπικό.

Το έργο του ΙΤΥΕ είναι πολύ σημαντικό τόσο στον τομέα της έρευνας και των τεχνολογικών εφαρμογών στο πεδίο της επιστήμης των υπολογιστών όσο και στην υλοποίηση όλων των ενεργειών που σχετίζονται με τις εκδόσεις του Υπουργείου Παιδείας, ζήτημα πολύ κρίσιμο για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων.

Ο Κ. Σπαρτινός ζήτησε επίσης και ενημερώθηκε για τα πιθανά προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το Ινστιτούτο και διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο ότι είναι διαθέσιμος για συνεργασία και υποστήριξη.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κ. Σπαρτινός στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον αγωνιστή της επανάστασης του 1821 Αναγνώστη Στριφτόμπολα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις