Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σχιστό: Ο αστυνομικός πήγε στο συμβάν και αναγνώρισε τον απανθρακωμένο αδελφό του!Πιθανότατα αυτοκτόνησε

Σχιστό: Ο αστυνομικός πήγε στο συμβάν κα...

Τα αίτια θανάτου των δύο ατόμων που βρέθηκαν απανθρακωμένα

Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας των δύο ατόμων που εντοπίστηκαν απανθρακωμένα τα ξημερώματα, μέσα σε αυτοκίνητα στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά και στην παραλία Καβουρίου, αντίστοιχα, είναι πλέον το πιθανότερο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από έγκυρες αστυνομικές πηγές.Ειδικότερα, το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Σχιστού, στις 2:30 πμ, ανήκει σε 50χρονο, ο οποίος είναι αδελφός αστυνομικού και ο οποίος, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Παράλληλα, το όχημα που επίσης εντοπίστηκε καμένο, στις 5:30 το πρωί, στην παραλία Καβουρίου, ανήκει σε 52χρονο κρεοπώλη, ο οποίος διέμενε στο Παγκράτι. Όπως είπαν σε αστυνομικούς συγγενείς του 52χρονου, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και πριν από λίγο καιρό είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Σημειώνεται πάντως, ότι καμία από τις δύο απανθρακωμένες σορούς δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής. Φως στα δύο παρόμοια περιστατικά, για τα οποία διενεργεί προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, αναμένεται να ρίξει η έκθεση του ιατροδικαστή.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η εκδοχή της αυτοκτονίας φαίνεται πιθανότερη όσον αφορά στην υπόθεση με το άτομο που εντοπίστηκε απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, στις 02:30 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά, σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές.

Σχετικά με το άλλο παρόμοιο περιστατικό, που σημειώθηκε στις 5.30 το πρωί, στην παραλία Καβουρίου, με άλλο άτομο που βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, φαίνεται να είναι πιθανότερο, αυτή την ώρα, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο με το απανθρακωμένο άτομο στη λεωφόρο Σχιστού, ανήκει σε αδελφό αστυνομικού. Τα δύο αδέλφια, όμως, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν είχαν επαφές μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την ενημέρωση της Πυροσβεστικής και αφού οι πυροσβέστες ανακάλυψαν ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε το πτώμα ενός ανθρώπου ο πρώτος αστυνομικός που έφτασε στον τόπο του συμβάντος στη λεωφόρο Σχιστού ήταν ο αδελφός του θύματος.Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο άνδρας ο οποίος έπασχε από σοβαρή ψυχολογική πάθηση αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του. Οι πυροσβέστες βρήκαν στοιχεία εμπρησμού στο σημείο και καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Η κατάσταση του πτώματος ωστόσο ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε την αναγνώριση. Ο γρίφος όμως έμελλε να λυθεί με τον πιο τραγικό τρόπο.Όταν κλήθηκε η αστυνομία ο αξιωματικός που ανέλαβε την έρευνα διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο ανήκει στον ίδιο του τον αδελφό. Οι πληροφορίες λένε πως οι δυο άνδρες δεν είχαν στενές σχέσεις ωστόσο ο αστυνομικός αναγνώρισε αμέσως το αυτοκίνητο και έτσι αποκαλύφθηκε άμεσα και η ταυτότητα του άνδρα που είχε απανθρακωθεί...

Προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ newsit.gr

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις