Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εκπαιδευτικοί της 'Α ΕΛΜΕ Αχαΐας, ανεβάζουν τον Βυσσινόκηπο του Τσέχωφ και την ερχόμενη Τετάρτη

Εκπαιδευτικοί της 'Α ΕΛΜΕ Αχαΐας, ανεβάζ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Στο συνεδριακό του ΑΤΕΙ και στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Εκπαιδευτικοί της Α' ΕΛΜΕ Αχαΐας με τη στήριξη  του Πολιτιστικού Οργανισμού του δήμου Πατρέων, ανεβάζουν και την ερχόμενη Τετάρτη το θεατρικό έργο, κύκνειο άσμα του Άντον Τσέχωφ, “Ο Βυσσινόκηπος”. Η παράσταση θ΄ανέβει στο Συνεδριακό του ΑΤΕΙ και το Δημοτικό Θέατρο Απόλλων αντίστοιχα...

Ο Βυσσινόκηπος είναι μια παράσταση που ισορροπεί ανάμεσα στο δράμα και την κωμωδία. Ο Τσέχωφ παρακολουθεί τα τελευταία στάδια της αριστοκρατίας, όταν τα μέλη της αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το έδαφος που καταρρέει κάτω από τα πόδια τους και τους καιρούς που αλλάζουν.

Ο Βυσσινόκηπος είναι μια παράσταση για το τέλος ενός κόσμου και τους οραματισμούς του αύριο. Μια παράσταση επίκαιρη και διαχρονική.

Οι Σπύρος Ψαρράς, Φώτης Λάζαρης, Μαρία Καζάκου και το μέλος του Δ.Σ. του πολιτιστικού οργανισμού του δήμου Πατρέεων Πέτρος Βάης, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στην οποία μίλησαν για την παράσταση, αλλά και για την ανάγκη ερασιτεχνικής πρωτοβουλίας στον πολιτισμό.

Η πρώτη παράσταση ανέβηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017, στις 20:30 το βράδυ ενώ η δεύτερη ανεβαίνει την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 20:30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture