Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μίνα Αρναούτη δίνει την πρώτη συνέντευξη της 15 μήνες μετά το μοιραίο τροχαίο και αποκαλύπτει πως έμαθε για τον θάνατο του Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη δίνει την πρώτη συνέντευ...

Έμαθε για το θάνατο του Παντελίδη ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα αυξημένης φροντίδας

Την πρώτη της συνέντευξη μετά το τροχαίο στις 18 Φεβρουαρίου του 2016 όπου η ίδια και η Φρόσω Κυριάκου τραυματίστηκαν ενώ ο λαικός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε, έδωσε η Μίνα Αρναούτη στο youweekly.gr. Στη συνέντευξη,  περιγράφει όλα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα, κάνει μία ανατριχιαστική αποκάλυψη για το πως έμαθε τον θάνατο του Παντελίδη ενώ μιλά και για τις τελευταίες ώρες στη λέσχη πριν το τροχαίο και τον πόλεμο που κήρυξε εναντίον της η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Όπως αναφέρει το youweekly.gr, ισορροπώντας τη ζωή της μεταξύ Μυτιλήνης -Αθήνας με μία στάση στο Θεό και τη βοήθεια μιας πατερίτσας που δειλά δειλά αποχωρίζεται μετά από οχτώ χειρουργεία, η Μίνα Αρναούτη 15 μήνες μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, σπάει τη σιωπή της και μιλάει για όλα.

Φορώντας μάλιστα μετά από περίπου δύο χρόνια ξανά μαγιό, το πανέμορφο κορίτσι από τη Μυτιλήνη που συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη για πλήρη αποκατάσταση της υγείας της, στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας ότι τίποτα δεν χάνεται εάν δε θες να χαθεί. Το οφείλει άλλωστε στους φίλους εντός και εκτός Ελλάδας που παίρνουν θάρρος και δύναμη από την ιστορία της!

Η ίδια ανέφερε στο youweekly.gr ότι «δεν ήθελα να βγω και να μιλήσω, γιατί ήθελα αυτή την ιστορία να την αφήσω πίσω. Η 18η Φεβρουαρίου για κάποιους έχει ταυτιστεί με τον θάνατο του Παντελίδη, για μένα όμως σημαίνει ότι κατάφερα να ζήσω. Τον Παντελή τον ξέρω πριν από τη Φρόσω. Γνώρισα τον Παντελή από κοινό μας φίλο που ήτανε μαζί στο ναυτικό, με τον οποίο έχω πολύ καλές σχέσεις μέχρι σήμερα.

Μετά γνώρισα και τον αδελφό του Παντελή από μια κοπέλα. Δεν ήτανε κολλητός μου να τον βλέπω όλη μέρα και όλη νύχτα αλλά ήτανε φίλος. Μιλούσαμε πολλές φορές για τα γκομενικά μας. Στον Παντελή μου άρεσε ο ζήλος που είχε για αυτό που έκανε. Περισσότερο δεν τον θαύμαζα για τα ίδια τα τραγούδια του όσο θαύμαζα την αγάπη που είχε σε αυτό που έκανε».

Εκείνη τη νύχτα στη λέσχη σού είχε εκφράσει την αγωνία του για την πρεμιέρα με τη Δέσποινα Βανδή;

«Eκείνο το βράδυ τον ρώταγα τι έγινε Παντελή μου, τι τραγούδια ετοιμάζεις; Τι ρούχα θα βάλεις στην πρεμιέρα; Το πιο συγκλονιστικό απ’ όλα είναι ότι μου έδειχνε τα ρούχα που θα βάλει στην πρεμιέρα. Και όταν ξύπνησα στην εντατική και δεν μου είχανε πει ότι ο Παντελής δεν ζει, ρώτησα: «Ο Παντελής πήγε στην πρεμιέρα;» Και μου λένε όχι, δεν πήγε. Γιατί δεν πήγε ρωτούσα; Γιατί χτύπησε το πόδι του. Και εντάξει αφού χτύπησε το πόδι του γιατί δεν ήρθε να με δει εμένα; Θα έρθει. Και μετά περνάγανε οι μέρες. Γιατί δεν έρχεται; Μα είναι λίγο σοβαρά. Το έμαθα αυτό μετά από δύο μήνες».

Η Μίνα Αρναούτη προσθέτει ακόμα ότι κατάλαβε τη σοβαρότητα των πραγμάτων όταν έμαθε ότι ο Παντελής Παντελίδης πέθανε. «Μου το είπαν όταν ήμουν στη ΜΑΦ (Μονάδα αυξημένης φροντίδας). Τότε κατάλαβα πόσο σοβαρά είναι. Όταν ξύπνησα, νόμιζα ότι τραυματιστήκαμε και θα μας βάλουν σε έναν θάλαμο όλους μαζί για να γελάμε. Δεν καταλάβαινα ότι όλο αυτό θέλει τόσο μεγάλη αποκατάσταση.

Εμένα δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι μπορεί να πέθανε κάποιος από τους άλλους δύο. Μου το είπαν όταν ξύπνησα, σιγά σιγά άρχισαν να με προετοιμάζουν. Μου έλεγαν στην αρχή τη βγάζει, δεν τη βγάζει, μέχρι να φτάσουν να μου πουν ότι πέθανε και κάποιοι στρέφονται εναντίον σου».

Πέρασαν δύο μήνες για να μάθεις την αλήθεια…

«Ναι, έπρεπε να διασφαλίσω τη δική μου υγεία. Εγώ καθόμουν μέσα στην ΜΑΦ 15 μέρες μέσα σε ένα δωμάτιο μόνη μου με βιβλία και δεν μπορούσαν να μου φέρουν ούτε τηλεόραση…Να φανταστείς ότι μου φέρνανε περιοδικά για να περνάει η ώρα μου και σκίζανε τις σελίδες που λέγανε για τον Παντελίδη ή καθόντουσαν και διαβάζανε τα περιοδικά για να δουν ότι δεν γράφει τίποτα για να πάρουν το περιοδικό».

Ολόκληρη η συνέντευξη στο youweekly.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight