Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Αχαϊκό burger και Αχαϊκή πίτσα στο Achaia FEST από Lennon και Saloon

Αχαϊκό burger και Αχαϊκή πίτσα στο Achai...

Και τμήμα achaia street food στο πρώτο, μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ

To Achaia FEST, το πρώτο μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ Προϊόντων, Γαστρονομίας, Πολιτισμού και Τουρισμού, εμπλουτίζεται και με τμήμα «achaia street food».

Στα πρότυπα αντίστοιχων μεγάλων διοργανώσεων που γίνονται στην Αθήνα και σε άλλες πρωτεύουσες της Ευρώπης (ATHENS STREET FOOD FESTIVAL, TASTE OF LONDON κ.ά.), Αχαϊκές Επιχειρήσεις θα παρασκευάζουν λιχουδιές (φαγητά, γλυκά κ.ά) τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται οι επισκέπτες σε χαμηλές τιμές.

Βασικός όρος είναι ότι τα υλικά που θα παρασκευάζονται οι λιχουδιές, θα προέρχονται από την Αχαΐα και σκοπός αυτής της δράσης είναι να αναδείξει ότι βασισμένοι στα Αχαϊκά προϊόντα και Επιχειρήσεις, μπορούμε να δημιουργήσουμε όλες τις γαστρονομικές απολαύσεις.

Ήδη δύο πατρινές Επιχειρήσεις από το χώρο της εστίασης, το Lennon και το Saloon, θα συμμετέχουν στο Achaia FEST παρουσιάζοντας το Αχαϊκό burger και την Αχαϊκή πίτσα.

Το Achaia FEST συνδιοργανώνουν από 15 έως 18 Ιουνίου στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας, η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας, ενώ η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Οι Αχαϊκές Επιχειρήσεις που θέλουν να συμμετέχουν στο τμήμα «achaia street food», μπορούν να επικοινωνούν: στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, τηλ. 2610277679 εσωτερικό 32 (κ. Κούστας) ή στα τηλ. 2610 622406, 2610 279428, [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life