Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Πρόκριση για τους Μίνι Παίδες της ΝΕΠ

Πόλο: Πρόκριση για τους Μίνι Παίδες της ΝΕΠ

Στην τρίτη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος

Με δύο νίκες σε σύνολο τριών αγώνων, οι μικροί αθλητές της ΝΕΠ πήραν την πρόκριση για τη γ΄ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Μίνι Παίδων. Συγκεκριμένα, η ΝΕΠ επικράτησε επί του ΝΟ Ναυπλίου και του ΝΟ Καλαμάτας, ενώ έχασε από τον ΝΟΠ.

Τα «δελφίνια» κατέκτησαν έτσι την προνομιούχο 2η θέση και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της ΝΕΠ, Βασίλης Λούλος δήλωσε τα εξής: «Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την πρόκριση στη γ΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο των Μίνι Παίδων.

Ολα τα παιδιά έκαναν πράξη τις δεξιότητες που διδάσκονται καθημερινά και κατάφεραν να νικήσουν με ευκολία τον μαχητικό Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας και τον ανερχόμενο Ναυτικό Όμιλο Ναυπλίου και να παλέψουν δυνατότερα απο κάθε άλλη φορά απο τότε που ανέλαβα τον ανώτερο ακόμα Ναυτικό Όμιλο Πατρών.

Μετά απο 4 συνολικά τουρνουά διεθνή και μη και 2 φάσεις Πανελληνίου πρωταθλήματος έχουν αποδείξει οτι το πατρινό πόλο έχει πολλά να δώσει μέσα απο συνεχή και επίμονη προσπάθεια.

Θέλω να ευχαριστήσω απο καρδιάς τους γονείς για την προσπάθεια να ανταπεξέλθουν στο πρόγραμμα των αγώνων εντός και εκτός Πατρών, αλλά ιδιαίτερα τις κυρίες Ειρήνη Πρωτόπαπα, Αλέκα Ζαμπέτη για την υποστήριξη τους στην προσπάθεια του Μίνι, καθώς και τους κυρίους Αντρέα Λιάτσο και Κώστα Σαματά για την παρουσία τους στους αγώνες συμπληρώνοντας έτσι το team αυτής της επιτυχίας.

Ξεχωριστά και ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Φώτη Γιαννόπουλο, ο οποίος ήταν δίπλα μου σε όλους τους αγώνες με την έμπειρη πινελιά του να με βοηθάει όπου χρειαστώ. Καλή συνέχεια στους αγώνες μας! Συγχαρητήρια στα παιδιά σας!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Ισοπαλία και πλέι άουτ για τη ΝΕΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports