Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

BILLBOARD AWARDS: ΟΔΑΛΙΣΚΗ Η ΣΕΡ, ΔΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΝ ΝΤΙΟΝ ΣΤΟ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ

BILLBOARD AWARDS: ΟΔΑΛΙΣΚΗ Η ΣΕΡ, ΔΑΚΡΥΑ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Αμερική τίμησε τους μουσικούς της μύθους

«Σα να μην πέρασε μια μέρα» από τη θρυλική, ημίγυμνη  παρουσία της στα αλλoτινά Οσκαρ με τα τούλια, τις παγιέτες και τα αξέχαστα πανκ μαλλιά, εθεάθη η 71χρονη Σερ στα Billboard Awards στο Ceasars Palace του Λας Βέγκας την Κυριακή αποκομίζοντας δικαιωματικά τη διάκριση Icon Award, ενώ σε εντελώς διαφορετικό κλίμα, η Σελίν Ντιόν γιόρτασε την επέτειο των 20 χρόνων από το θρίαμβο της ταινίας «Τιτανικός» τραγουδώντας βουρκωμένη το «My heart will go on».

 

Η Σερ «υπέταξε» το stage με δυο τραγούδια, το «Believe» και το «Ιf I could turn back time» με τα αποκαλυπτικά κοστούμια που συνηθίζει, βασισμένα στις λαμπερές χάντρες και τις διαφάνειες. «Ηθελα να το κάνω αυτό από 5 ετών και τελικά συμβαίνει 53 χρόνια, έκλεισα τα 71 χθες» είπε. Το πλήθος την χειροκρότησε ως σύγχρονη Κλεοπάτρα με πλατινένια περούκα και αμέτρητα κρυστάλλινα κρόσια αλλά και ως disco queen με ολόσωμη τούλινη φόρμα και «άφρο» κατσαρά μαλλιά. Mάλιστα χόρεψε σαν κοριτσάκι! Η διάσημη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τη μητέρα της που προφήτευσε ότι «δεν θα γίνει η ομορφότερη και η πιο ταλαντούχα, αλλά σίγουρα ιδιαίτερη (special)». To βραβείο της το πήρε από τα χέρια της Γουέν Στεφάνι, διάδοχός της στις εκκεντρικές εμφανίσεις, η οποία υπογράμμισε πως η Σερ δίδαξε τις γυναίκες να είναι δυνατές.

 

Η 49χρονη γαλλοκαναδέζα ερμηνεύτρια Σελίν Ντιόν με τη μαγευτική, διαπεραστική φωνή πρόβαλε στη σκηνή κάτω από έναν κυκλικό πολυέλαιο- κουρτίνα με μια τουαλέτα σαν λευκό γλυπτό που τα ξένα media παρομοίασαν με αμφίεση εξπρεσιονιστικού αγγέλου. Ηταν μια δημιουργία με βαθύ ντεκολτέ, μεταλλικό κέντημα και κυρίως εντυπωσιακά μανίκια του οίκου Stephane Rolland Couture. H Ντιόν που πέρυσι έχασε το σύζυγο και πυγμαλίωνά της, παραδέχθηκε πως η συγκεκριμένη, συγκινητική μπαλάντα και αξεπέραστο χιτ έπαιξε τεράστιο ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας της και ήταν μεγάλη τιμή που το ξαναείπε στην τελετή. Ηταν μεγάλη ευκαιρία να γίνω κομμάτι του «Τιτανικού» μιας  ταινίας που ο μύθος της θα συνεχιστεί και τις μελλοντικές γενιές» δήλωσε. Τραγουδώντας το κομμάτι, μια γιγαντοοθόνη έπαιζε τις πιο αντιπροσωπευτικές σκηνές με το Λεονάρντο ντι Κάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ με το κοινό να ζητωκραυγάζει.

 

Ανάμεσα στα βραβεία που απονεμήθηκαν ξεχωρίσαμε αυτό του Drake που αναδείχθηκε Top Artist εκτοπίζοντας μεγαθήρια όπως οι Αντέλ, Μπιγιονσέ, Ριάνα αλλά και του ανερχόμενου νέου σταρ Zayn.

Στο red carpet η παρουσιάστρια Βανέσα Χάντζενς φόρεσε ροζ δημιουργία Marchesa με τις περισσότερες σταρ να επενδύουν στα σιθρού: Η Ολίβια Μουν διάλεξε Redemption, η Ρίτα Ορα Francesco Sconamiglio, η Λέα Μισέλ με την Χάιλι Στάνφιλντ David Koma, η Κέιτ Μπεικινσλειλ Zuhair Murad. Ο Τζον Λέτζεντ εθεάθη με καρώ κοστούμι Gucci και η Μάιλι Σάιρους με αμέτρητα λευκά βολάν του οίκου Alessandra Rich, αφότου τραγούδησε σαν cowgirl το «Μalibu».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View