Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ερντογάν: "Η Φενέρμπαχτσε έγινε πρωταθλήτρια χάρη σε έναν Έλληνα και τρεις Σέρβους"

 Ερντογάν: "Η Φενέρμπαχτσε έγινε πρ...

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στον τελικό της Ευρωλίγκα μιλώντας στον Προκόπη Παυλόπουλο

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου, μιλώντας με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο αναφέρθηκε και στον τελικό της Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα φέρεται να τόνισε ότι: "Η Φενέρ, έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης χάρη σε έναν Έλληνα και τρεις Σέρβους".

Από την πλευρά του ο Προκόπης Παυλόπουλος απάντησε ότι περίμενε να το πάρει ο Ολυμπιακός, αλλά και να δει τον Ερντογάν στο γήπεδο! Να θυμίσουμε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν κατάφερε τελικά να είναι παρών στο Sinan Erdem της Κωνσταντινούπολης για να παρακολουθήσει τον τελικό του Final 4 της Ευρωλίγκα ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της Συνόδου Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου, βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στην ιστορική επιτυχία της Φενέρ, που έγινε η πρώτη τουρκική ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα Ευρώπης.

Λίγο με διάθεση ειρωνείας και καζούρας (γιατί είναι ο Ερντογάν) αλλά και με διάθεση (ίσως) να δείξει τη σημασία της συνεργασίας των χωρών της περιοχής, ο πρόεδρος της Τουρκίας τόνισε πως η Φενέρμπαχτσε (που η αλήθεια είναι ότι μόνο δυο Τούρκους στο ρόστερ της αλλά δεν παίζουν… ποτέ) κατέκτησε την Ευρωλίγκα χάρη σε έναν Έλληνα και τρεις Σέρβους.

Ο Ερντογάν υπενθύμισε ότι ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβις και δυο παίκτες "κλειδιά" (Μπογκντάνοβιτς και Κάλινιτς) είναι Σέρβοι. Και τότε, γύρισε απευθυνόμενος στον Προκόπη Παυλόπουλο για να πει στον Έλληνα πρόεδρο:

«Μην ανησυχείς αγαπητέ μου φίλε, είναι και ο Κώστας Σλούκας. Που είναι Έλληνας και είναι και Φενέρμπαχτέ», είπε ο Ερντογάν και φυσικά δήλωσε περήφανος για την επιτυχία της τουρκικής ομάδας και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός - Ηττήθηκε από τη Φενέρ στον τελικό της EuroLeague

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports