Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Ανδρέας Ριζούλης στο 5o Forum Υγείας: "Το πάρτι που στήθηκε στο χώρο της υγείας κόστισε 80 δισ."

 Ανδρέας Ριζούλης στο 5o Forum Υγείας: &...

Εξήγησε τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας Ανδρέας Ριζούλης παρέστη στις εργασίες του 5ου φόρουμ Υγείας το Σάββατο στις  21/5 στην Πάτρα και αναφέρθηκε στο σχέδιο του Υπουργείου Υγείας για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας και απαντώντας στον Άδωνι Γεωργιάδη που επίσης ήταν στους ομιλητές, σχολίασε ότι "αν και η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει αξιόπιστο σύστημα υγείας όλα τα προηγούμενα χρόνια και με διαφάνεια για τις υπηρεσίες του σε όλους τους πολίτες, παρόλαυτά το πάρτι που στήθηκε στο χώρο της υγείας κόστισε 80 δισ. δηλαδή το 1/3 περίπου του δημόσιου χρέους, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού οι πολίτες ακόμα στερούνται ό,τι δικαιούνται".

 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Στην παρέμβαση του εξήγησε τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας για τις Τοπικές Μονάδες Υγείας και για την αναβάθμιση του πρωτοβάθμιου συστήματος υγείας.

Μετά την παρέμβαση του πρώην Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο Ανδρέας Ριζούλης σχολίασε ότι αν και η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει αξιόπιστο σύστημα υγείας όλα τα προηγούμενα χρόνια και με διαφάνεια για τις υπηρεσίες του σε όλους τους πολίτες, παρόλαυτά το πάρτι που στήθηκε στο χώρο της υγείας κόστισε 80 δισ. δηλαδή το 1/3 περίπου του δημόσιου χρέους, χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα αφού οι πολίτες ακόμα στερούνται ό,τι δικαιούνται.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας εξάλλου ο Ανδρέας Ριζούλης κατέθεσε στεφάνι για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας στον Άγιο Νεκτάριο για την ημέρα μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού.

Την Παρασκευή 20/5 παρευρέθηκε για λογαριασμό του Προέδρου της Βουλής κ. Βούτση στην εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών «Μια δημοκρατία χωρίς αντίβαρα»."

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being