Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έρχεται η 2η Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά από το "Χαμόγελο του παιδιού"

Πάτρα: Έρχεται η 2η Μεγάλη Γιορτή για τα...

Από 26 έως 8 Μαΐου στην πλαζ

«Το Χαµόγελο του Παιδιού» μας προσκαλεί στην 2η Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά στην Πάτρα: 26-28 Μαΐου στο χώρο της Πλαζ στην Αγυϊά. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Για δεύτερη συνεχόµενη χρονιά «Το Χαµόγελο του Παιδιού» διοργανώνει τη «Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά» στην Πάτρα, από τις 26 έως τις 28 Μαΐου και ώρες 10:00-22:00 στο χώρο της Πλαζ στη Αγυϊά, µε ελεύθερη είσοδο για όλους τους µικρούς και µεγάλους επισκέπτες, µε την υποστήριξη της Περιφέρειας ∆υτικής Ελλάδας! Facepainting, zumba, yoga, κλόουν, µπαλονοκατασκευές, δηµιουργική απασχόληση, θεατρικά παιχνίδια, αφήγηση παραµυθιών, ταχυδακτυλουργοί, θεατρικές παραστάσεις, αθλητικές δραστηριότητες, Καραγκιόζης και πολλές ακόµα εκπλήξεις & events! ∆ωρεάν προληπτικές παιδιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης».

Τη δράση της Προληπτικής Ιατρικής στηρίζει ο µη κερδοσκοπικός οργανισµός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust ∆ιαδραστικές παρεµβάσεις για παιδιά στο Εργαστήριο Ενηµέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας «Οδυσσέας» για να ταξιδέψουµε µε ασφάλεια στον κόσµο της τεχνολογίας.

Παρουσίαση όλων των δράσεων του οργανισµού Σας περιµένουµε όλους ώστε να γνωρίσετε από κοντά τις δράσεις του οργανισµού και να ταξιδέψουµε σε κόσµους «µαγικούς» µε µόνη προϋπόθεση …το παιδικό Χαµόγελο!

Επισκεφτείτε τη σελίδα µας στο facebook: https://www.facebook.com/events/183186248870839/

Αναλυτικό πρόγραµµα των εκδηλώσεων που θα πραγµατοποιηθούν στην 2η Μεγάλη Γιορτή στην Πάτρα εδώ. Περισσότερες πληροφορίες: «Το Χαµόγελο του Παιδιού» στην Πάτρα, τηλ.: 2610- 332499"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις