Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πάτρας: 340 Φοιτητές στο 5ο Σεμινάριο Υγείας και Ασφάλειας Πρωτοετών Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων

Πανεπιστήμιο Πάτρας: 340 Φοιτητές στο 5ο...

Διεξήχθη τον Απρίλιο

Στις 24 έως 28 Απριλίου διεξήχθη το «5ο Σεμινάριο Υγείας και Ασφάλειας Πρωτοετών Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων» που διοργανώνει κάθε χρόνο η Συντονιστική Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας και το Γραφείο Τεχνικού Ασφαλείας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τριακόσιοι σαράντα φοιτητές από τα Τμήματα Βιολογίας, Γεωλογίας, Φυσικής, Χημείας, Επιστήμης των Υλικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών, Μηχανικών Η/Υ, Μηχανολόγων & Αεροναυπηγών Μηχανικών, Πολιτικών Μηχανικών, Χημικών Μηχανικών, Ιατρικής και Φαρμακευτικής παρακολούθησαν διαλέξεις και μαθήματα σχετικά με θέματα υγείας και ασφάλειας στους εργαστηριακούς, ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς χώρους.

Στο σεμινάριο έδωσαν διαλέξεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών, στελέχη του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ), του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας και μηχανικοί του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Την φετινή χρονιά για πρώτη φορά τα θεωρητικά μαθήματα συνδυάστηκαν με επίδειξη παροχής βασικών πρώτων βοηθειών από στελέχη του ΕΚΑΒ Πάτρας και πρακτική εξάσκηση σε χρήση πυροσβεστήρων από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πάτρας. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την εξέταση των φοιτητών σε ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις