Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αγώνα με την Ερμιονίδα

Ποδόσφαιρο: Η αποστολή της Παναχαϊκής γι...

Εκτός έμειναν οι Χαλκιάς, Φωτάκης και Στεργίδης

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η αποστολή της Παναχαϊκής για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι (17.00) με την Ερμιονίδα. Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων Σωκράτης Οφρυδόπουλος επέλεξε να πάρει μαζί του τους εξής παίκτες:

Σούλης Β., Βρονταράς, Βλάχος, Πολίμος, Τσαφταρίδης, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Σούλης Σ., Μπιτσάκος, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σιαλμάς, Μωραΐτης, Μαστραντωνάκης, Ελευθεριάδης, Γεωργαντόπουλος, Σπανός, Δημητρίου και Πολυχρόνης.

Εκτός αγωνιστικών πλάνων του προπονητή για τον συγκεκριμένο αγώνα έμειναν οι:Χαλκιάς, Φωτάκης, Στεργίδης. Εκτός αποστολής λόγο καρτών έμειναν οι Γκίνο και Αδαμόπουλος.

Ο Γιάννης Μπουρλάκης έμεινε εκτός αποστολής καθώς ήδη έχει παρουσιαστεί στηνΤρίπολη προκειμένου να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στην Αγυιά και στις 15.30 το μεσημέρι αναχωρούν οδικώς από το γήπεδο, με αρχηγό της αποστολής τον Τάκη Κυριακόπουλο, για την Ερμιονίδα όπου θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: "Όλοι μας παίζουμε για την ομάδα"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports