Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Φουλάρει την προετοιμασία της η γυναικεία ομάδα του ΝΟΠ

Πόλο: Φουλάρει την προετοιμασία της η γυ...

Υπό το βλέμμα του Μάκη Τσουτσάνη

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας του Ν.Ο.Π. υπό την επίβλεψη του προπονητή Μάκη Τσουτσανη.  Οι υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν στις 30 Ιουνίου όπου και διεξάγεται η Α’ φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών.

Ο Μάκης Τσουτσανης που έχει στην διάθεση του ροστερ 22 αθλητριών δήλωσε στο nopkids.blogspot.gr:  ”Κάνουμε σχεδόν καθημερινά προπόνηση και οι αθλήτριές δείχνουν να το χαίρονται. Στόχος μας, πέρα από την άθληση, είναι να δώσουμε διέξοδο στις αθλήτριες τις πόλης μας να κάνουν το σπορ που αγαπούν και να το απολαύσουν.

Είμαι σίγουρος ότι όταν κάνεις κάτι που αγαπάς, και απολαμβάνεις την καλή προπόνηση, αργά ή γρήγορα θα έρθουν και τα αποτελέσματα”.

Όσον αφορά το γυναίκειο τμήμα στις υποδομές και τα ηλικιακά πρωταθλήματα μας είπε: ”Δεν μπορεί να υπάρξει γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης χωρίς τμήματα υποδομών. Κάτι που είχαμε αγνοήσει τα τελευταία χρονιά, ενώ έχουμε πολύ καλές ακαδημίες από τις οποίες έχουμε και επιτυχίες στα ηλικιακά πρωταθλήματα αγοριών.

Η διοίκηση αποφάσισε να το αλλάξει αυτό και να εκμεταλλευτεί την τεχνογνωσία και την εμπειρία των προπονητών των ακαδημιών, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ικανά τμήματα υποδομών για στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Έχουν ήδη αρχίσει η έγγραφες στα γυναικεία τμήματα και ακαδημίες και καλώ όλες τις επίδοξες πολίστριες όλων των ηλικιών, από 7 ετών και πάνω, να έρθουν και να γνωρίσουν το όμορφο άθλημα της υδατοσφαίρισης.  Επίσης καλώ τις αθλήτριες εκείνες που για οποιοιδήποτε λόγο σταμάτησαν την υδατοσφαίριση ή την κολύμβηση να επανενταχτούν στις τάξεις του Ν.Ο.Π. καθώς γίνεται προσπάθεια να συμμετέχουμε στα ηλικιακά πρωταθλήματα των κοριτσιών”.


Η γυναικεία ομάδα αποτελείτε από τις εξής αθλήτριες.

Αυγερινού Έλενα, Γκέκα Κλεονίκη, Ζιακα Δανάη, Καϊάφα Αρετή, Κοντογιαννατου Μαρία, Κωτσοπουλου Τεση, Λαμπροπούλου Λυδία, Λεβεντακου Φωτεινή, Λιμαρακη Νικολιτσα, Λιμαρακη Χαρά, Μαμουλακη Βασιλική, Μανικα Βασιλική, Μαρινοπούλου Γεωργία, Μπαρτζελα Βιλμα, Παπαγιαννιδoυ Μαρiλενα, Παπαδοπούλου Μαρία, Παρασκευοπουλου Σπυριδούλα, Στρατακια Νικολέτα, Τριγαζη Μαριάνα,Τριγγα Μαρια, Τσινια Γωγώ, Τσιστα Αγγελική. Προπονητης: Τσουτσανης Μακης. Εφορος: Αθανασιου Νικος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΝΟΠ: Επαναλειτουργεί το γυναικείο τμήμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports