Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ερήμην η καταδίκη της υπαλλήλου του πρώην ΙΚΑ Πάτρας - Πάνω από 800 υποθέσεις επιστροφής εισφορών από το 2010 "ξεσκονίζουν" οι ελεγκτές

Ερήμην η καταδίκη της υπαλλήλου του πρώη...

Θα παραμείνουν και την εβδομάδα που έρχεται

Η καταδίκη της υπαλλήλου του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) στη Γούναρη, χθες, από το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Πάτρας έγινε ερήμην της. Η ίδια επικαλέστηκε ασθένεια , εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, ο οποίος ζήτησε αναβολή, αίτημα το οποίο δεν έγινε δεκτό.

Η γυναίκα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 27 μηνών με αναστολή κατηγορούμενη για παρακώλυση έρευνας και καταστροφή εγγράφων τα οποία φέρεται να έσκισε και να πέταξε στην τουαλέτα.

Ο συνήγορός της Στάθης Φίλης υποστηρίζει ότι η πελάτισσά του φοβήθηκε και γι΄αυτό λειτούργησε έτσι και πέταξε τα έγγραφα στην τουαλέτα , καθώς δεν τα είχε παραδώσει εξαρχής στους ελεγκτές. Σύμφωνα με τον συνήγορό της επρόκειτο για έγγραφα που ήταν αντίγραφα πρωτότυπων τα οποία έχουν οι ελεγκτές και πως το συμβάν δεν τροποποιούσε τα στοιχεία της έρευνας.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται μετά από καταγγελία και πληροφορίες που έφτασαν στη Διοίκηση του Ασφαλιστικού Φορέα και όπως έχει γράψει το thebest.gr αφορά σε επιστροφή χρημάτων από μειωμένες εισφορές που προβλέπεται για γυναίκες μετά από εγκυμοσύνη. Η έρευνα πηγαίνει πίσω χρονικά τουλάχιστον ως το 2010 και στο μικροσκόπιο θα τεθούν γύρω στις 880 αποφάσεις. Στοιχεία των πραγματικών δικαιούχων έχουν παραποιηθεί και φαίνεται πως τα χρήματα κατέληγαν σε άλλα πρόσωπα, που δεν τα δικαιούνταν.

Παραμένουν οι ελεγκτές στο πρώην ΙΚΑ στην Πάτρα - Στη δικαιοσύνη μια υπάλληλος για την καταστροφή εγγράφων

Πάτρα:Συνελήφθη γιατί πέταξε έγγραφα στην τουαλέτα την ώρα των ελέγχων στο ΙΚΑ-Σε εξέλιξη οι έρευνες του ΕΦΚΑ

Πάτρα: Καταδικάστηκε η υπάλληλος του ΕΦΚΑ που «εξαφάνισε» έγγραφα κατά τη διάρκεια έρευνας\

Παραστατικά επιδομάτων "ξεσκονίζει" πολυμελές κλιμάκιο στο πρώην ΙΚΑ της Πάτρας - Έλεγχοι σε βάθος για υπεξαίρεση - Τι λέει η Διοίκηση

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις