Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το 3ο SeaNema Open Air Film Festival ετοιμάζεται για τα τέλη Ιουλίου στην Κεφαλονιά

Το 3ο SeaNema Open Air Film Festival ετο...

Μετατρέπει τις παραλίες του νησιού σε μαγευτικά θερινά σινεμά

Στο όμορφο νησί του Ιονίου, την Κεφαλονιά με τις υπέροχες παραλίες (φέτος πήρε 13 Γαλάζιες σημαίες) θα γίνει και φέτος το καλοκαίρι το SeaNema Open Air Film Festival. Θα είναι το 3ο κατά σειρά Φεστιβάλ και θα διεξαχθεί από τις 31 Ιουλίου έως και τις 3 Αυγούστου 2017.

Τo SeaNema Open Air Film Festival όπως αναφέρει το flix.gr, επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά αυτό το καλοκαίρι στην Κεφαλονιά, φέρνοντας μαζί του νέα διαμάντια του ανεξάρτητου κινηματογράφου, διαχρονικά αριστουργήματα, ειδικά αφιερώματα και μια σειρά από παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις. Μετατρέποντας και φέτος τις παραλίες του νησιού σε μαγευτικά θερινά σινεμά, το SeaNema προσκαλεί το σινεφίλ κοινό στην πιο δροσερή γιορτή του κινηματογράφου για 4 ήμερες και νύχτες που για ακόμη μία φορά προβλέπεται να μείνουν αλησμόνητες.

Όπως και την προηγούμενη χρονιά, έτσι και φέτος, το SeaNema στηρίζει τους νέους Έλληνες δημιουργούς, δίνοντάς τους την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους και να δώσουν μια γεύση από το μέλλον του ελληνικού σινεμά στο ελληνικό σινεφίλ κοινό, λαμβάνοντας συμμετοχή στο 2ο Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους.

Οι σκηνοθέτες άνω των 18 ετών έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ταινίες μυθοπλασίας στο Φεστιβάλ έως και τις 25 Μαΐου 2017, και να διαγωνιστούν, διεκδικώντας το Βραβείο της καλύτερης ταινίας, το οποίο προσφέρει στον νικητή χρηματικό έπαθλο αξίας 1.000€.

Παράλληλα, ο καλύτερος κριτής, που δεν είναι άλλος από το ίδιο το κοινό, θα επιβραβεύσει την αγαπημένη του ταινία μικρού μήκους με το Βραβείο Κοινού, προσφέροντας το Color Correction και το DCPmastering για την επόμενη ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη, ευγενική χορηγία της εταιρίας Authorwave.

Υποβολές και Όροι Συμμετοχής για το Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών Μικρού Μήκους στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ: www.seanemafestival.com.

Στο Φεστιβάλ αυτό είχε λάβει μέρος και ο Πατρινός σκηνοθέτης Παναγιώτης Φαφούτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture