Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Έρχεται η παιδική παράσταση των "Xana Zoo" στο γήπεδο της Παναχαϊκής

Πάτρα: Έρχεται η παιδική παράσταση των &...

Στις 10/6/2017, στις 21.00

Ξαναέρχονται στην Πάτρα για μία παράσταση οι μοναδικοί Xana Zoo κι όπως είδαμε από τις διαφημιστικές αφίσες που ήδη έχουν τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης, η παράσταση προγραμματίζεται για τις 10/6/2017, στις 21.00 το βράδυ στο γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

Η χαριτωμένη παιδική μουσικοχορευτική παράσταση του Μάνου Βαφειάδη καταφθάνει για να διασκεδάσει τους μικρούς και μεγάλους θεατές της περιοχής. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί τις παλιές αλλά και τις νέες επιτυχίες των XanaZoo. Οι Xanazoo είναι η Τερέζα, ο Βασίλης και η Νίκη.

Ο Μάνος Βαφειάδης έχει γεννηθεί στην Αθήνα και από μικρός παίζει κιθάρα.

Ήρωες του ήταν ο Γιώργος Θαλάσσης, ο Σούπερμαν και ο McCartney.

Έχει συνδεθεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο Έλληνα μουσικό με τα παιδικά projects που κυκλοφόρησαν τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Ελλάδα.

Μερικές από τις πιο γνωστές του δημιουργίες είναι τα πολυπλατινένια  και πολυαγαπημένα  “Ζουζούνια”,  “Mazoo and the Zoo”, “XanaZoo”.

Ο ίδιος δεν είναι και τόσο σίγουρος ότι όλα αυτά είναι μόνο δικά του έργα. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο ο Σκαντζόχοιρος να βρήκε τον Παπαγάλο και σκάρωσαν ένα τραγούδι για την Καμήλα! Κι όταν ήρθε ο Φαταούλας κι άρχισε να τους αρπάζει τα πράγματα, εμφανίστηκε ο Τρυποκάρυδος για να τους γλυτώσει.  Μπορεί αυτή να είναι η αλήθεια, ποιος ξέρει; Αυτά αναφέρει με χιούμορ το δελτίο Τύπου της παράστασης.

Η Τερέζα Σάσσου είναι δίπλα στον κύριο Μάνο από την αρχή της όμορφης περιπέτειας που ξεκίνησε σαν “Mazoo and the Zoo” άλλαξε όνομα και έγινε “Μάνου Μάνου” και συνεχίζει σαν “XanaZoo”.

Όλα αυτά τα χρόνια η Τερέζα συνδέθηκε και ταυτίστηκε όσο κανένα άλλο πρόσωπο με τα τραγούδια του Μάνου Βαφειάδη.

Ο Βασίλης Ηλιάδης ήρθε την ώρα που έσβηνε ο απόηχος του “Mazoo and the Zoo” και άρχιζε το “Μάνου Μάνου” να τραγουδάει τις πρώτες νότες του “Φαταούλα” ενώ η Νίκη Λάππα είναι το καινούριο μέλος του συγκροτήματος.

Τα εισιτήρια κοστίζουν στην προπώληση 8 ευρώ και 10 ευρώ στην πόρτα. Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στο Mikel στην πλ. Όλγας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture