Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ενοχλημένοι οι Ρουμάνοι και οι Σουηδοί με τον Πορτογάλο Σαλβαδόρ - Τον κατηγορούν για υποκρισία και θεατρινισμούς

Ενοχλημένοι οι Ρουμάνοι και οι Σουηδοί μ...

Ο Σουηδός Ρόμπιν Μπένγκστον δυσαρεστήθηκε με την δήλωση για τα "fast food τραγούδια"

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται σχεδόν από το φινάλε του μεγάλου τελικού της 62ης Eurovision στο Κίβεο και δεν έχουν λείψει και κάποια παρατράγουδα και αντιδράσεις για λεγόμενα του Πορτογάλου νικητή Σαλβαδόρ Σομπράλ.

Ο Άλεξ Φλορέα που μαζί με την Ιλίνκα εκπροσώπησαν την Ρουμανία με το «Yodel it» (το ρεφραίν ήταν μία χαρακτηριστική ιαχή των Άλπεων) κατηγόρησε τον 27χρονο Πορτογάλο νικητή της φετινής Eurovision για θεατρινισμούς και υποκρισία!

«Χρησιμοποίησαν marketing για να κερδίσουν, όπως συμβαίνει και στα περισσότερα talent show. Η προσωπική του ιστορία έπαιξε ρόλο και ο κόσμος την πίστεψε. Κατά τη δική μου εκτίμηση όμως ο Salvador δεν έχει σωματικά προβλήματα υγείας, αλλά διανοητικά. Όλοι πίστευαν ότι η Ιταλία θα κερδίσει αλλά στο Κίεβο δημιουργήθηκε ένας μεγάλος μύθος γύρω από το Salvador, επειδή ήταν μυστήριος, δεν έδινε συνεντεύξεις, δεν έβγαζε φωτογραφίες και δεν εμφανιζόταν στις πρόβες. Ο Βούλγαρος εκπρόσωπος θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει την προσωπική του ιστορία, έχει πρόβλημα με την όραση του, αλλά δεν το έκανε.

Ο Salvador έπαιζε ένα ρόλο, αυτό ένοιωθα. Τον είδα αρκετές φορές και δεν μου φαινόταν ότι είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Από την άλλη πλευρά το τραγούδι του είναι υπέροχο και δεν έχει υπάρξει κάτι παρόμοιο για αρκετό καιρό. Αλλά είμαι ενοχλημένος από τους φθηνούς θεατρινισμούς που χρησιμοποίησε και για αυτό είμαι τόσο κυνικός. Πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα, αλλά δεν τα χρησιμοποιούν με αυτό τον τρόπο για να νικήσουν. Αν θέλεις να νικήσεις, συμπεριφέρσου επαγγελματικά, με τη φωνή σου, με την εμφάνιση σου. Έτσι κερδίζεις!», είπε με νόημα ο Άλεξ Φλορέα, όπως έγραψε το σάιτ gossip-tv.gr.

Πάντως η Ρουμανία με την συγκεκριμένη εμφάνιση με τους Alex Florea και Ilinca και το τραγούδι τους «Yodel It» τα πήγαν μία χαρά και κέρδισαν την έβδομη (7η) θέση με 282 βαθμούς.

Να θυμίσουμε ότι σχετικά με τον Πορτογάλο μίλησε και ο φετινός εκπρόσωπος της Σουηδίας Robin Bengtsson, ο οποίος στην τελική κατάταξη ήρθε 5ος.  Ο Robin Bengtsson ενοχλήθηκε από τη δήλωση του Σαλβαδόρ για fast food τραγούδια και ένιωσε ότι το σχόλιο αυτό αφορούσε και το δικό του τραγούδι. Με ανάρτησή του στο instagram ο Σουηδός καλλιτέχνης που είναι γεγονός ότι έκανε μία άρτια και κομψή εμφάνιση στη Γιουροβίζιον, ανέφερε ότι τα λόγια αυτά του Πορτογάλου δεν ταιριάζουν σε ένα νικητή και υπερασπίζεται τη «fast food» μουσική, λέγοντας πως και αυτού του είδους η μουσική είναι απαραίτητη, σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Πάντως παραδέχτηκε πως στηρίζει το τραγούδι με το οποίο κέρδισε ο Salvador Sobral τον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον και τον τρόπο ερμηνείας του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight