Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Μας αποχαιρέτισε για καλοκαίρι η 2η αίθουσα του Πάνθεον - Ραντεβού στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο

Πάτρα: Μας αποχαιρέτισε για καλοκαίρι η ...

Εναρκτήρια ταινία στο Ρίο θα είναι οι "Πειρατές της Καραιβικής, Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ"

Η 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη που ξαναλειτούργησε την περασμένη χειμερινή σαιζόν χάρη στον Παναγιώτη Κοτσαύτη που την εξόπλισε με σύγχρονη ψηφιακή μηχανή προβολής, ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, με τελευταία ταινία τον «Βασιλιά Αρθούρο, ο θρύλος του σπαθιού» του Γκάι Ρίτσι με τον Τσάρλι Χάναμ.

Ο Π. Κοτσαύτης μιλώντας στο thebest.gr, ανέφερε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την πορεία της αίθουσας που σημειωτέον ξαναλειτούργησε μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια και πως οι σινεφίλ έμαθαν για το κινηματογραφικό comeback του Πάνθεον και στήριξαν πολλές από τις ταινίες που προβλήθηκαν, μάλιστα αρκετές σε αποκλειστικότητα όπως έγινε με τα αξιόλογα Οσκαρικά φιλμ «Moonlight» και «Manchester by the sea».

Το ραντεβού πλέον ανανεώνεται για το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2017.

Σύμφωνα με εκτίμηση του Παναγιώτη Κοτσαύτη τα εισιτήρια που κόπηκαν τους περίπου επτά μήνες λειτουργίας της 2ης αίθουσας του Πάνθεον, έφτασαν τα 12.000. Η έναρξη είχε γίνει με τις ταινίες «Ο Λογιστής» με τον Μπεν Άφλεκ και «Elle – Εκείνη» με την Ιζαμπέλ Ιπέρ.

Ο Παναγιώτης Κοτσαύτης και η οικογένεια του (οι γονείς του Ανδρέας και Ειρήνη Κοτσαύτη) ως γνωστό λειτουργούν εδώ και χρόνια το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, λίγο πιο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό. Αυτές τις μέρες ετοιμάζουν με το καλό το σινεμά, το φρεσκάρουν, κάνουν τις συνεννοήσεις τους για τις ταινίες που θα προβάλλουν κι όπως μας είπε ο Π. Κοτσαύτης, το σινέ Κάστρο που βρίσκεται μέσα στο πράσινο, στην καρδιά του Ρίου θα ανοίξει για το φετινό καλοκαίρι ή την ερχόμενη Πέμπτη 25 Μαΐου ή πιο σίγουρα την 1η Ιουνίου με εναρκτήρια ταινία το μπλοκμπάστερ «Πειρατές της Καραιβικής, η εκδίκηση του Σαλαζάρ» με τον Τζόνι Ντεπ, σε διανομή της Feelgood.

Στο σινέ Κάστρο στο Ρίο που διαθέτει και κυλικείο, έχει αγοραστεί και τοποθετηθεί από πέρυσι  σύγχρονη μηχανή προβολής ψηφιακού τύπου, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στον αιθουσάρχη Παναγιώτη Κοτσαύτη να φέρνει ολοκαίνουρια φιλμ α’ προβολής.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε απόψε στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, την ταινία "Truth" - Η Αλήθεια" με τους Ρέντφορντ και Μπλάνσετ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture