Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σπείρα έκλεβε ηλικιωμένους κάνοντας τους υπαλλήλους εταιρείας ηλεκτρισμού

Σπείρα έκλεβε ηλικιωμένους κάνοντας τους...

Συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας 21 και 25 ετών, ενώ αναζητείται ένας 29χρονος συνεργός τους

Συμμορία, τα μέλη της οποίας πραγματοποιούσαν κλοπές από οικίες ηλικιωμένων, όπου έμπαιναν προσποιούμενα υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, έπειτα από αναζητήσεις, στην Ηλιούπολη δύο Έλληνες, ηλικίας 21 και 25 ετών, ενώ αναζητείται ένας 29χρονος συνεργός τους.

Οι δράστες, εδώ και έξι μήνες, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη κλοπών από οικίες ηλικιωμένων σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της σπείρας εντόπιζαν τα θύματά τους και με το πρόσχημα ελέγχου βλαβών των μετρητών ρεύματος ή διαρροών από ηλεκτρικές συσκευές, αποσπούσαν την προσοχή τους και ερευνώντας τους χώρους των διαμερισμάτων αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή. Για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν μισθωμένα ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία φρόντιζαν να σταθμεύουν σε απόσταση από τα σημεία που επέλεγαν να δράσουν.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάστηκαν 19 περιπτώσεις κλοπών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις