Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λύνουν κάβους τα πλοία - Δεν συνεχίζεται η απεργία των ναυτεργατών

Λύνουν κάβους τα πλοία - Δεν συνεχίζεται...

Τα δρομολόγια των πλοίων μετά τις 12.00 τη νύχτα θα πραγματοποιούνται κανονικά

Τη μη συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης των ναυτικών στα πλοία της ακτοπλοΐας, που λήγει απόψε στις 12.00 τα μεσάνυχτα, αποφάσισε σε σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Τα δρομολόγια των πλοίων μετά τις 12.00 τη νύχτα θα πραγματοποιούνται κανονικά, ενώ οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές των δρομολογίων.

Η ΠΝΟ σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλα τα πληρώματα των πλοίων και τους ναυτικούς για τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και ζητά από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς να δώσουν απαντήσεις στα θέματα που τους έχουν τεθεί, ενώ αναφέρει ότι «οι διαβεβαιώσεις του υπουργού Ναυτιλίας και του υφυπουργού Εργασίας, λειτούργησαν προς το παρόν ως κατ' αρχήν πυροσβεστικό μέσο, πλην όμως σαφέστατα και αναμφισβήτητα δεν αποτελούν και ικανοποίηση των αιτημάτων μας».

Διακηρύσσει επίσης ότι αν σύντομα δεν υπάρξουν ουσιαστικές λύσεις στα αιτήματα του κλάδου, θα υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα των ναυτικών στον κλάδο της ακτοπλοΐας.

 

ΑΠΕ- ΜΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις