Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Στον πάγκο του Κόροιβου Αμαλιάδας και τη νέα χρονιά ο Ντίνος Καλαμπάκος

Μπάσκετ: Στον πάγκο του Κόροιβου Αμαλιάδ...

Ο έμπειρος τεχνικός "έσωσε" την παρτίδα για την ομάδα της Ηλείας

Ο Ντίνος Καλαμπάκος θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πάγκο του Κόροιβου Αμαλιάδας για ακόμα μια χρονιά, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της Ηλείας. Οι άνθρωποι του Κόροιβου έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη δουλειά του Ελληνα τεχνικού, στον οποίο πιστώνεται η παραμονή στην Α1.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Οι άνθρωποι της Διοίκησης της ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ ολοκληρώνοντας την απόλυτα επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά 2016-2017 είχαμε δηλώσει ότι προτεραιότητά μας για την επόμενη θα είναι η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Ντίνο Καλαμπάκο και τους συνεργάτες του, διότι η αγωνιστική φιλοσοφία του κόουτς ταιριάζει απόλυτα με την δική μας καθώς και με αυτή του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας, όσον αφορά στο μπάσκετ που θέλουμε να παίζουμε.

Ο Ντίνος όπως όλοι γνωρίζουν είναι ένας άνθρωπος του μπάσκετ "από τα παλιά" ,που έχει λόγο, που έχει μπέσα και έχει μάθει να αγαπάει και να αγαπιέται, όπως συνέβη και την χρονιά που πέρασε, όπου αγάπησε τον τόπο μας και τους ανθρώπους του και αγαπήθηκε πολύ και ο ίδιος. Αυτήν την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας δεν μπορεί κανένας να την διακόψει.

Έτσι λοιπόν, η ΚΑΕ ΚΟΡΟΙΒΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον κόουτς Καλαμπάκο για την σεζόν 2017/2018.

Ευχόμαστε στον Ντίνο και στην οικογένειά του να έχουν υγεία και να έχουμε μαζί άλλη μια χρονιά με επιτυχίες  κάνοντας ξανά χαρούμενο τον φίλαθλο κόσμο όλης της Ηλείας.

Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόροιβος: Το... πείραμα της Ήλιδας πέτυχε

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports