Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καταφθάνει 1η Ιουνίου και στην Πάτρα το κινηματογραφικό "Baywatch" με Ντουέιν Τζόνσον και Ζακ Έφρον -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΤΡΕΙΛΕΡ

Καταφθάνει 1η Ιουνίου και στην Πάτρα το ...

Σε διανομή της UIP - Παίζουν και οι Αλεσάντρα Νταντάριο και Κέλι Ρόρμπαχ

Η τηλεοπτική σειρά «Baywatch» που προβαλλόταν και στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’90 έχει γράψει τη δική της ιστορία. Πρωταγωνιστούσαν όπως θυμόμαστε ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ και η σέξι ξανθιά ηθοποιός Πάμελα Άντερσον.

Τώρα ήρθε η κινηματογραφική ταινία «Baywatch» που στις ΗΠΑ βγαίνει 25 Μαΐου ενώ στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017 σε διανομή της UIP και αναμένεται να τη δούμε και στην Πάτρα στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε όπου ήδη φιγουράρει το σχετικό διαφημιστικό πόστερ/σταντ και στο σινέ Κάστρο στο Ρίο που αναμένεται να ανοίξει στα τέλη του μήνα.

Στο φιλμ που γυρίστηκε στο Μαιάμι των ΗΠΑ σε σκηνοθεσία του Seth Gordon δημιουργού της κωμωδίας «Αφεντικά για σκότωμα», πρωταγωνιστούν ο εντυπωσιακός Ντουέιν Τζόνσον, τον οποίο είδαμε και στους «Μαχητές των Δρόμων 8», ο Ζακ Έφρον, η Αλεσάντρα Νταντάριο, η Πριγιάνκα Τσόπρα που κρατά το ρόλο της κακιάς, ο Jon Bass και η Κέλι Ρόρμπαχ.

Διάρκεια: 116 λεπτά.

ΥΠΟΘΕΣΗ

Δύο από τα πιο χαρακτηριστικά κορμιά της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ο Ντουέιν Τζόνσον κι ο Ζακ Έφρον βάζουν τα μαγιό τους, παίρνουν τα σωσίβια και αναλαμβάνουν να μας χαρίσουν πολλές στιγμές γέλιου και δράσης στην κωμική περιπέτεια του καλοκαιριού. «Δεν τους χωρά η παραλία», όπως αναφέρει με χιούμορ η ελληνική αφίσα της ταινίας. Στο πλευρό τους, εμφανίζονται οι καλλονές Αλεσάντρα Νταντάριο, Κέλι Ρόρμπαχ και Πριγιάνκα Τσόπρα ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία.

Ο ναυαγοσώστης Μιτς Μπιουκάνον (Ντουέιν Τζόνσον) και η ομάδα του αναλαμβάνουν, εκτός της φύλαξης της παραλίας, την εκπαίδευση νεοσύλλεκτων ναυαγοσωστών, μεταξύ των οποίων είναι και ο υπερφίαλος κι απείθαρχος  πρωταθλητής κολύμβησης Ματ Μπρόντι (Ζακ Έφρον) που έχει υπάρξει Ολυμπιονίκης. Η μεταξύ τους σύγκρουση είναι επεισοδιακή, αλλά τελικά καλούνται να συνεργαστούν στενά προκειμένου να ξεσκεπάσουν μια εγκληματική οργάνωση που διακινεί ναρκωτικά και σπέρνει πτώματα, απειλώντας το μέλλον της παραλίας τους.

Για τους θαυμαστές της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του ‘90, το «Baywatch» υπήρξε το τηλεοπτικό τους ραντεβού με ήλιο, θάλασσα, σερφ και καλογυμνασμένους ναυαγοσώστες με κόκκινα μαγιό που έτρεχαν σε αργή κίνηση… «Το Baywatch είναι, ίσως, η πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών. Έτσι, το βρήκα πολύ ενδιαφέρον να προσπαθήσω να παρουσιάσω εκ νέου μια τόσο αγαπημένη ιστορία σε ένα κοινό που μπορεί να μη γνωρίζει την τηλεοπτική σειρά.[…] κρατήσαμε αρκετά θεματικά στοιχεία από τη σειρά, αλλά τώρα τα stunts είναι πολύ μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα, η δράση πολύ πιο έντονη και βασικά δεν παίρνουμε τόσο σοβαρά τους εαυτούς μας, όπως γινόταν στη σειρά. […] Και βέβαια δεν έχουμε τον τηλεοπτικό περιορισμό για αθυροστομίες, χιούμορ εκτός ορίων και σκηνές που τηλεοπτικά δε θα περνούσαν», ανέφερε ο 45χρονος Ντουέιν Τζόνσον που συμμετέχει και στην παραγωγή της ταινίας.

Ο Ντουέιν Τζόνσον  που έει υποδυθεί και τον Ηρακλή στην μεγάλη οθόνη, διαθέτει ίσως το πιο δυναμικό και μυώδες σώμα αυτή τη στιγμή στην κινηματογραφική βιομηχανία. Ο σκηνοθέτης Σεθ Γκόρντον τόνισε με τη σειρά του ότι «είναι ένα πολύ αστείο κομμάτι της ποπ κουλτούρας. Ο κόσμος ξέρει τα βασικά: Ντέιβιντ Χάσελχοφ, Πάμελα Άντερσον και τρέξιμο σε αργή κίνηση στην παραλία. Υπήρχε τεράστιο περιθώριο να δώσουμε μια σύγχρονη, φρέσκια εκδοχή».

Ο επικεφαλής των ναυαγοσωστών Μιτς (Ντουέιν Τζόνσον) είναι ο προστάτης της παραλίας και των λουόμενων. Νοιάζεται για τον κόσμο και γι’ αυτό και τον αγαπούν όλοι σε βαθμό παράνοιας. Στο πλευρό του, ο –σχεδόν- μόνιμος πρωταγωνιστής κωμωδιών που απαιτούν γονική συναίνεση, Ζακ Έφρον στο ρόλο του Ματ, ενός πρωταθλητή κολύμβησης που λόγω χαρακτήρα τίναξε την καριέρα του στον αέρα και απειλεί να τινάξει και την τάξη στην παραλία.

Οι καυτές ναυαγοσώστριες δεν είναι άλλες από την Αλεσάντρα Νταντάριο (η σκηνή της στη σειρά True Detectives έχει γίνει απίστευτο viral hit) που είχε συνεργαστεί με τον Ντουέιν και στην ταινία «San Andreas» και την Κέλι Ρόρμπαχ, διάσημο μοντέλο, που ανέλαβε το ρόλο που άλλοτε είχε η Πάμελα Άντερσον.  Την κακιά της υπόθεσης ενσαρκώνει η Καναδή Πριγιάνκα Τσόπρα, που αποδεικνύεται σκληρός αντίπαλος για τον Μιτς – Ντουέιν Τζόνσον.

Στα γυρίσματα τα πήγαν πολύ καλά οι Ντουέιν Τζόνσον και Ζακ Έφρον. Μάλιστα σχολιάζοντας με χιούμορ τη «χημεία» τους ο σκηνοθέτης Σεθ Γκόρντον στο περιοδικό Entertainment Weekly, είπε ότι έμοιαζαν σαν ένας μεγάλος σκύλος παρέα με έναν μικρότερο, ένα ροτβάιλερ με ένα τσιουάουα!

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture