Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Το καλλιτεχνικό της ντεμπούτο κάνει η 18χρονη Πατρινή ερμηνεύτρια Μαίρη Μητρούλια

Πάτρα: Το καλλιτεχνικό της ντεμπούτο κάν...

Θα τραγουδά το φετινό καλοκαίρι σε γνωστό κέντρο διασκέδασης λίγο έξω από την Πάτρα

Η νεαρή Πατρινή τραγουδίστρια Μαίρη Μητρούλια που ήταν στην ομάδα της νικήτριας της Eurovision του 2005, Έλενας Παπαρίζου στο φετινό The Voice του καναλιού Σκάι και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις ερμηνεύοντας έντεχνα κυρίως κομμάτια δύο ιδιαίτερα αγαπημένων της νεολαίας τραγουδιστριών, της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και της Νατάσας Μποφίλιου, συνεχίζει με σταθερά βήματα την πορεία της στα καλλιτεχνικά πράγματα.

Το φετινό καλοκαίρι, όπως μάθαμε, η 18χρονη Μαίρη Μητρούλια θα τραγουδήσει σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Πάτρας, με μεγάλη φήμη και ένα σκηνικό που παραπέμπει σε γειτονιά και ελληνικό μιούζικαλ του Δαλιανίδη του ’60. Η γλυκιά Μαίρη Μητρούλια που εκτός από το τραγούδι ασχολείται και με τη ζωγραφική, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της στο The Voice, όπου είχε φτάσει κοντά στους 16 καλύτερους συμμετέχοντες του διαγωνιστικού σώου, κάνει το επαγγελματικό της ντεμπούτο, στο Θερινό Χάραμα πάνω από τα Τσουκαλέικα.

Η Μαίρη Μητρούλια είχε ακούσει πολύ ενθαρρυντικά σχόλια απ’ όλους τους κριτές του The Voice ενώ εκτός από την κόουτς της Έλενα Παπαρίζου, έχει ιδιαίτερα αδυναμία και στον Πάνο Μουζουράκη. Μάλιστα σε πρόσφατη συναυλία του Μουζουράκη στη Ναύπακτο, η Μαίρη Μητρούλια ήταν εκεί και ανέβηκε για λίγο στη σκηνή και τραγούδησε μαζί του.

Η έναρξη του προγράμματος θα γίνει αρχές Ιουνίου ενώ το σχήμα της «αυλής των θαυμάτων» στο κέντρο διασκέδασης, θα περιλαμβάνει από τον Άκη Δείξιμο που επιστρέφει για live εμφανίσεις στην Πάτρα, τον Γρηγόρη Πετράκο και την Χρυσούλα Στεφανάκη έως τους ανατρεπτικούς 15-50, την Βάλια Σωμαράκη που μάγεψε κοινό και κριτές στο X- Factor, την ανερχόμενη και ταλαντούχα Πατρινή ερμηνεύτρια- performer Γιούλη Ασημακοπούλου (Yuli), κ.α.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια θα έχει ο μαέστρος, Παναγιώτης Πετρίδης.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight