Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗΣ, Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΛΑΖΑΡ". ΠΡΕΜΙΕΡΑ 25/5

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΕΙΡ...

Ο πειρατής Τζόνι Ντεπ κόντρα στον Χαβιέ Μπαρδέμ

Σε λίγες μέρες, από την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 ξεκινά να προβάλλεται στη χώρα μας, ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ, η νέα, 5η κατά σειρά ταινία του πολύ επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise των Πειρατών της Καραιβικής, με τον Τζόνι Ντεπ και πάλι στον βασικό πρωταγωνιστικό ρόλο του Κάπτεν Σπάροου.

Στα Στερ/Odeon στη Βέσο Μάρε, άρχισε από τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης 18/5, η προπώληση εισιτηρίων για τους «Pirates Of The Carribean: Dead Men Tell No Tales – Πειρατές της Καραιβικής, Η Εκδίκηση του Σαλαζάρ».

Όπως διευκρινίζεται στο δελτίο Τύπου, η προπώληση των εισιτηρίων αφορά κατ’ αρχάς τις παραστάσεις/προβολές στην αίθουσα 5, τις ώρες 19.00 και 22.00 το βράδυ ενώ από την Τρίτη 23-5-2017 που θα βγει το πρόγραμμα της νέας κινηματογραφικής εβδομάδας, oι ώρες και αίθουσες προβολής του φιλμ θα είναι περισσότερες. Η ταινία που υπογράφουν οι σκηνοθέτες Γιοακίμ Ρένινγκ και Έσπεν Σάντμπεργκ, θα παιχθεί και τρισδιάστατη, σε διανομή της Feelgood.

Ο Τζόνι Ντεπ λοιπόν επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το ρόλο του θρυλικού παλικαρά αντι-ήρωα Τζακ Σπάροου στην ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: H Εκδίκηση του Σαλαζάρ». H θαλασσινή περιπέτεια βρίσκει τον άτυχο Καπετάνιο Τζακ με τους ανέμους της συμφοράς να φυσούν κατά πάνω του, όταν ναυτικοί-φαντάσματα με αρχηγό τον τρομακτικό Καπετάνιο Σαλαζάρ (στο ρόλο ο Ισπανός ηθοποιός Χαβιέ Μπαρδέμ), το σκάνε από το Τρίγωνο του Διαβόλου με σκοπό να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα – ειδικά τον Τζακ. H μόνη ελπίδα να σωθεί ο Τζακ είναι η θρυλική τρίαινα του Ποσειδώνα.

Για να την βρει, θα χρειαστεί να συνεργαστεί με την Καρίνα Σμιθ (Κάγια Σκοντελάριο), μια πανέξυπνη και όμορφη αστρονόμο και τον Χένρι (στο ρόλο ο νεαρός Μπρέντον Θουάιτς), έναν ξεροκέφαλο νεαρό ναυτικό της Βασιλικής Ναυτικής Ακαδημίας.

Στο τιμόνι του Νεκρού Γλάρου, του θλιβερά μικρού και σκοροφαγωμένου πλοίου του, ο Τζακ αγωνίζεται να αλλάξει τη δυσοίωνη μοίρα του, αλλά και να σώσει τη ζωή του από τον επικίνδυνο εχθρό του.

Στην ταινία που αναμένεται να «σκίσει» εμπορικά, παίζει και ο Τζέφρι Ρας.

Το διαφημιστικό τρέιλερ ήδη παίζεται στα Στερ/Odeon όπου έχουν τοποθετηθεί και οι μεγάλες αφίσες/πόστερ του φιλμ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.odeon.gr.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture