Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Μαθητική συναυλία από το Ωδείο της Πολυφωνικής Χορωδίας

Πάτρα: Μαθητική συναυλία από το Ωδείο τη...

Θα λάβουν μέρος σπουδαστές των τάξεων βιολιού και βιολοντσέλου

Αυτό το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 πραγματοποιείται η πρώτη μαθητική συναυλία, για τη φετινή σπουδαστική περίοδο, του Ωδείου της Πολυφωνικής Χορωδίας (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Έφη Καββαδία- Ζέρβα), στην οποία θα λάβουν μέρος σπουδαστές των τάξεων βιολιού και βιολοντσέλου, στις οποίες διδάσκουν οι καθηγητές, Λιλή Αγγιούς, Λάουρα Λούκα και Βαγκινάκ Γκαλογιάν.

Στο πιάνο θα συνοδεύσει η καθηγήτρια πιάνου, Μαρίνα Μυλωνά.

Η συναυλία θα γίνει στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού ‘’Τόλης Νομικός’’, στις 8 το βράδυ και θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στις 12 το μεσημέρι, στο θέατρο ‘’Λιθογραφείον’’ οι εκδόσεις ‘’Κόκκινη κλωστή δεμένη’’ και η συμπολίτισσα συγγραφέας Άννα Δενδρινού, θα παρουσιάσουν το βιβλίο- παραμύθι της συγγραφέως με τίτλο ‘’Ψάρια στο γιαλό με πλακάτ και με πανό’’.

Στην παρουσίαση θα μετάσχει το Θεατρικό Εργαστήρι (ανηλίκων) της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου), με δρώμενο βασισμένο στο παραμύθι και σε επιμέλεια της Αθηνάς Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου.

Θα μιλήσει και θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου, η Αντιγόνη Κριπαροπούλου, δασκάλα του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ για το περιβάλλον θα μιλήσει η Γεωργία Γκοτσοπούλου, φιλόλογος και γραμματέας του Συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος Κ.Υ. Χαλανδρίτσας.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture