Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Στον Δήμο Πατρέων το κτίριο της Μανιακίου για να φτιάξει παιδικό σταθμό

ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Στον Δήμο Πατρέων το κτίρ...

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής του κόμματος

Στον Δήμο Πατρέων προκειμένου να δημοουργήσει εκεί παιδικό σταθμό παραχώρησε το κτίριο της οδού Μανιακίου η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε.. Με αφορμή αυτή την απόφαση η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Άλλη μια παραχώρηση προς το Δήμο Πατρεών πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΔ Α.Ε. ικανοποιήθηκε ένα αίτημα της δημοτικής αρχής για την παραχώρηση του οικήματος στη Μανιακίου για την δημιουργία παιδικού σταθμού.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ έχει αποδείξει όλο αυτό το διάστημα της διακυβέρνησης της ότι έχει τη πολιτική βούληση να προχωρήσει σε παραχωρήσεις προς τους δήμους με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στην πόλη της Πάτρας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποχαρακτηρισμού της χερσαίας λιμενικής ζώνης και το άνοιγμα του δρόμου για την οριστική παραχώρηση του θαλασσίου μετώπου, ακολούθησε η παραχώρηση από τον ΟΑΕΔ του πλατανόδασους στον Καστελόκαμπο καθώς και 13 καταστημάτων και τεσσάρων αιθουσών σε τέσσερις οικισμούς των εργατικών κατοικιών ώστε να χρησιμοποιηθούν από τους δημότες.

Και σήμερα άλλο ένα αίτημα για παραχώρηση ικανοποιείται από την ΕΤΑΔ Α.Ε. και αυτή τη φορά μετά και από τις προσπάθειες των βουλευτών μας και των στελεχών μας σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.

Μπροστά όμως έχουμε επίσης και ακόμα ένα αίτημα της πόλης προς την ΕΤΑΔ Α.Ε. για την παραχώρηση του χώρου στο Ριγανόκαμπο ώστε να προχωρήσει η αξιοποίηση του προς όφελος των κατοίκων της περιοχής του Ανατολικού Διαμερίσματος αλλά και ολόκληρης της πόλης γενικότερα. Από την πλευρά μας θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις και σε αυτή τη διεκδίκηση της δημοτικής αρχής ανταποκρινόμενοι στο αίτημα των κατοίκων."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις