Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο ..."πόλεμος της αφίσας" στο κέντρο της Πάτρας

Ο ..."πόλεμος της αφίσας" στο ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι γίνεται στις τζαμαρίες των καταστημάτων που έβαλαν λουκέτο

Γεμάτες με αφίσες είναι oι τζαμαρίες καταστημάτων στο κέντρο της Πάτρας που έχουν βάλει λουκέτο. Δεν αναφερόμαστε σε μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά σε ένα γενικό φαινόμενο που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

Μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους, αρκεί όχι μόνο για να μάθεις τι έρχεται στην πόλη αλλά και για να αγανακτήσεις με το λυπηρό θέαμα που καθόλου δεν ταιριάζει στο πολιτιστικό καλοκαίρι μιας πόλης που χωρίς αμφιβολία ξέρει να αναγνωρίζει και να επιβραβεύει την τέχνη.

Πράγματι στην Αχαϊκή πρωτεύουσα μέχρι τον Σεπτέμβριο έχουμε να ακούσουμε και να δούμε πολλά. Τραγουδιστές, μουσικοί, ηθοποιοί θα βρεθούν στην πόλη και όντως οι αφίσες είναι απαραίτητες για την ενημέρωση των μουσικόφιλων και θεατρόφιλων Πατρινών.

Γιατί όμως τέτοια υπερβολή; Γιατί πρέπει να βλέπουμε σε τζαμαρίες κλειστών καταστημάτων αφίσες και μάλιστα επί δύο, επί τρείς ή τέσσερις φορές; Μοιάζει με έναν "πόλεμο" νικητής του οποίου είναι αυτός που θα καταφέρει να κολλήσει τις περισσότερες.

Εκτός από τις στάσεις των αστικών λεωφορείων, που διαθέτουν διαφημιστικούς χώρους, υπάρχει χώρος και σε συγκεκριμένα κεντρικά σημεία.

Πλατεία Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέου και Γούναρη, Παπαφλέσσα και Ευμήλου είναι για παράδειγμα κάποια από αυτά στα οποία υπάρχουν ειδικές βάσεις για να χρησιμοποιούνται γι' αυτό το σκοπό. Αντίστοιχες βάσεις υπάρχουν σε όλη την Ακτή Δυμαίων, μέχρι τα Βραχναίικα αλλά και μέχρι το Ρίο.

Δεν αρκούν;

 

Η σημερινή εικόνα της καφετέριας Antico που έκλεισε πριν λίγο καιρό. Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου.

Η σημερινή εικόνα της καφετέριας Antico ...

Η σημερινή εικόνα της καφετέριας Antico που έκλεισε πριν λίγο καιρό. Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου.

*Υπάρχουν και κάποιοι που έχουν προνοήσει να ενημερώνουν ότι η αφισοκόλληση σε ταζαμαρίες απαγορεύεται από τον νόμο και έχουν γλιτώσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις