Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝΝΕΣ –ΘΑΜΠΩΣΕ Η ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ΜΕ ΟΛΟΣΩΜΗ ΦΟΡΜΑ STELLA MC CARTNEY

Η ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ ΚΑΝ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ciao cinema!

Στην ηλιόλουστη γαλλική λουτρόπολη που έχει συνδεθεί άρρηκτα με την Εβδομη Τέχνη, τις Κάννες, οι σταρ παρέλασαν in fashion από το πρωί της εναρκτήριας μέρας του επετειακού 70ου Φεστιβάλ, στην πρώτη παρουσίαση της κριτικής επιτροπής, αλλά και τις πρώτες συνεντεύξεις ταινιών. Ωστόσο, τα φλας τους «συνέλαβαν» ακόμα και στο αεροδρόμιο, στα ψώνια και τα ξενοδοχεία τους. Οι αμερικανίδες νεαρές στάρλετ της μόδας Μπέλα Χαντίντ, Εμιλι Ραταζκόβσκι, Χάλει Μπάλντουιν επέδειξαν άμεσα τον πιο σέξι ενδυματολογικό τους εαυτό, αλλά η αξεπέραστη εικόνα της ιταλίδας ντίβας Μόνικα Μπελούτσι, τις νίκησε «κατά κράτος».

Η 52χρονη καλλονή, πρότυπο μεσογειακού αισθησιασμού και φυσικής ωριμότητας, ανέλαβε σε μεγάλες ομορφιές το ρόλο της οικοδέσποινας τελετών του φετινού Φεστιβάλ των Καννών. Στην πρωινή συνέντευξη Τύπου έδωσε το παρών με μαύρη ολόσωμη φόρμα Stella Mc Cartney, που μάκραινε τη σιλουέτα της, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε «καθιστές» φράντζες. Ορδές φωτογράφων την περικύκλωσαν για κάθε πόζα, χαμόγελο και «πεταχτό» φιλί. Στην άφιξή της στο αεροδρόμιο ήταν πάλι μαυροντυμένη αλλά ξεχώριζε η χαρακτηριστική τσάντα Gucci «Dionysus».

Φόρμα σε έντονο κόκκινο χρώμα της σχεδιάστριας Roksanda επέλεξε και η αμερικανίδα σταρ και μελος της επιτροπής Τζέσικα Τσαστέιν, που ήταν πραγματικά πολύ λαμπερή, ενώ κορυφαίες ήταν οι στυλιστικές επιδόσεις σε vintage ύφος της ανερχόμενης Ελ Φάνινγκ, μούσας του ιταλικού οίκου Miu Miu. Σε «εναλλακτικό» ύφος με μακρύ μακό μπλουζοφόρεμα Y/Project και τζιν παντελόνι εμφανίστηκε η γαλλίδα πρωταγωνίστρια Μαριόν Κοτιγιάρ.

Από εκεί και πέρα, οι παπαράτσι ακολούθησαν στα βράχια την Εμιλι Ραταζκόβσκι όπου άλλαξε μπικίνι Hunza G και Velvet Sphynx και την Μπέλα Χαντίντ στους δρόμους με μπουστάκι Area και τσαντάκι Dior. Η Εύα Ερτζιγκόβα έκανε θεαματική εμφάνιση από το μεσημέρι με ασημένιο μάξι Bottega Veneta ενώ χαμηλούς τόνους κράτησαν Τζουλιάν Μουρ και Λίλι Ρόουζ Ντεπ. Αλλωστε, η μεγάλη πασαρέλα αναμενόταν για την βραδινή τελετή έναρξης όπου πάντα- παραδοσιακά- οι τουαλέτες αποτελούν ξεχωριστό υπερθέαμα στο red carpet του Palais de Festival.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View