Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Έφυγε από τη ζωή ο νονός της

Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια Ελεω...

Ήταν ο δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος, γνωστός με το ψευδώνυμο Bar Bar

Δύσκολες ώρες για την δημοφιλή και αγαπητή τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη καθώς σύμφωνα με πληροφορίες «έφυγε» από τη ζωή ο αγαπημένος της νονός, ο δημοσιογράφος Κώστας Παναγιωτόπουλος, γνωστός με το ψευδώνυμο Bar Bar.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του το σάιτ της εφημερίδας Έθνος, ο δημοσιογράφος Κ. Παναγιωτόπουλος ήταν γνωστός για τα «καυστικά» και γεμάτα χιούμορ κείμενα του ενώ είχε πλούσιο έργο. Η οικογένεια του τραγουδιστή Γιάννη Ζουγανέλη έτρεφε μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του και γι' αυτό θέλησαν να βαφτίσει εκείνος την μοναχοκόρη τους, κάτι που λίγοι γνώριζαν στο χώρο.

Στο παρελθόν ο εκλιπών είχε συνεργαστεί και με τον Γιάννη Ζουγανέλη γράφοντας για εκείνον σατυρικά κείμενα και στίχους τραγουδιών.

Ο Κώστας Παναγιωτόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στο νεοκλασικό σπίτι του στην πλατεία Κουμουνδούρου, στην Αθήνα σκορπώντας τη θλίψη τόσο στο δημοσιογραφικό, αλλά και στον καλλιτεχνικό χώρο. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 19 Μαΐου 2017 στις 3 το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight