Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ALL STAR CAST ΓΙΑ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ" ΤΗΣ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ- ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

ALL STAR CAST ΓΙΑ ΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ Ο...

Παίζουν από τον Κένεθ Μπράνα και τον Τζόνι Ντεπ μέχρι Πενέλοπε Κρουζ και Μισέλ Φάιφερ

Θα είναι σίγουρα από τις ταινίες με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον της επόμενης χειμερινής σαιζόν. Ο λόγος για το φιλμ «Murder on the Orient Express - Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» σε σκηνοθεσία του 56χρονου Κένεθ Μπράνα, ο οποίος κρατά και το ρόλο του Ηρακλή Πουαρό.

Είναι η 2η κινηματογραφική μεταφορά της πασίγνωστης ιστορίας της Αγκάθα Κρίστι μετά την ταινία του Σίντνει Λιούμετ, του 1974 όπου Πουαρό ήταν ο Άλμπερτ Φίνει.

Ήδη το εντυπωσιακό πρωταγωνιστικό τιμ της νέας ταινίας φιγουράρει στο εξώφυλλο του τρέχοντος τεύχους του Αμερικανικού περιοδικού Entertainment Weekly.

Παίζουν οι Κένεθ Μπράνα, Τομ Μπέιτμαν, Λούσι Μπόιντον, Ολίβια Κόλμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Ουίλεμ Νταφόε, Τζούντι Ντεντς, Τζόνι Ντεπ, Τζος Γκαντ, Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο, Ντέρεκ Τζακόμπι, Ντέιζι Ρίντλει και η Μισέλ Φάιφερ.

Ένα πραγματικό dream team που έχει επιβιβαστεί στο Οριάν Εξπρές και είναι πανέτοιμο να δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας σε μία συγκλονιστική ταινία μυστηρίου, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο Πουαρό ταξιδεύει από την Κωνσταντινούπολη στο Λονδίνο, όταν ένας από τους συνεπιβάτες του δολοφονείται. Καθώς το τρένο πέφτει σε μια χιονοθύελλα στη Γιουγκοσλαβία, ο Πουαρό πρέπει να αντιμετωπίσει την πίεση του χρόνου και να βρει τον/ την δολοφόνο με όσα μέσα διαθέτει.

Όλοι οι συντελεστές της ταινίας βρέθηκαν στο Λονδίνο την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 και απήντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Οι φωτ. από το Q&A στο Λονδίνο, μας εστάλησαν από την εταιρεία διανομής Odeon, η οποία θα κυκλοφορήσει την ταινία στις ελληνικές αίθουσες, και στην Πάτρα τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Να προσθέσουμε ότι ο Johnny Depp που από τις 25/5 θα τον δούμε στο 5ο φιλμ των «Πειρατών της Καραιβικής, η εκδίκηση του Σαλαζάρ» (το σχετικό πόστερ ήδη φιγουράρει στα Στερ/Odeon) υποδύεται στο «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές», τον Samuel Edward Ratchett, έναν Αμερικανό επιχειρηματία που έχει επιβιβαστεί στο τρένο και η Μισέλ Φάιφερ μία χήρα, την κυρία Χάμπαρντ.

*Το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αναμένεται να έρθει για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture